Σύρος:Χορηγία Καυσίμων και Αυτοκινήτου στο πρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ “

889

Δύο σημαντικές προσφορές δημοσιοποίησε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ,ένα αυτοκίνητο από την ΚΕΔΕ για τις ημέρες της πανδημίας και δωρεάν καύσιμα από πρατήριο του νησιού ως το τέλος της χρονιάς .

Η εταιρία Autohellas-Hertz, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των Δήμων και Κοινοτήτων, σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία για τους πολίτες όλης της χώρας, λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Πρόσφέρε 150 Αυτοκίνητα για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ΚΕΔΕ και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να αντιμετωπιστούν καθημερινά προβλήματα ευαίσθητων ομάδων πολιτών, να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Δήμων και η κάλυψη των αυξημένων αναγκών μετακίνησης των κοινωνικών υπηρεσιών τους, για όλο το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.

Ενα από αυτά τα αυτοκίνητα,μέσω του γραφείου της εταιρείας στη Μύκονο παρέλαβε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Η χορηγία καυσίμων από το Πρατήριο “Γουργουράκια” στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», μία δεύτερη σημαντική προσφορά με κοινωνικό αντίκτυπο από την εταιρεία υγρών καυσίμων ,όπως αναφέρουν στο σχετικό κείμενο τους,

“Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο «πόλεμο» που γνώρισε η ανθρωπότητα. Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί.

To πρατήριο καυσίμων Γουργούρακια, στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με την χορηγία καυσίμων μέχρι 31 Δεκεμβρίου

Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του πρατηρίου μας για την κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών κίνησης ενός οχήματος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που χρησιμοποιούνται στην μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στόχος του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί η εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρίες που κατοικούν στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι πρωτίστως σε όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας και στο προσωπικό που φροντίζει τους συνανθρώπους μας.

Καλή δύναμη σε όλους!’

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου:

“Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Autohellas-Hertz, (κατάστημα Μυκόνου), η οποία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΚΕΔΕ και στη «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης», διαθέτοντας συνολικά 150 αυτοκίνητα στους Δήμους και τις Κοινότητες της χώρας μας για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η Autohellas-Hertz παραχώρησε στο νησί μας ένα αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ευχαριστούμε, επίσης, τις Λιμενικές Αρχές της Σύρου και της Μυκόνου για τη συνεργασία και την αμέριστη βοήθειά τους για τη μεταφορά του οχήματος.

Παράλληλα, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Γεώργιο Ρούσσο, ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων με την επωνυμία «Γουργουράκια» στη Βάρη της Σύρου, για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του να προσφέρει τα καύσιμα του οχήματος του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για το τρέχον έτος.

Είναι ενθαρρυντικό και αισιόδοξο το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη πολύ κρίσιμη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της επιδημικής νόσου(COVID-19), επιχειρήσεις και πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στήριξης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και ουσιαστικής αρωγής προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.