Οι ντοματοπαραγωγοί της Χρυσοσκαλίτισσας δεν πέταξαν τις ντομάτες τους, δώρισαν 2 τόνους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

597

2 τόνους ντομάτες δώρισε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου – Χρυσοσκαλίτισσας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Με σχετικό δελτίο τύπου ο Δήμος Χανίων εκφράζει τις ευχαριστίες του:

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.), Ελένη Ζερβουδάκη, ευχαριστεί θερμά τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου – Χρυσοσκαλίτισσας για τη χορηγία 2 τόνων ντομάτας στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η δωρεά αποτελείτο από εξαιρετικής ποιότητας ντομάτες, οι οποίες διανεμήθηκαν στους ωφελούμενους της Δομής αλλά και σε ιδρύματα της πόλης μας.

Η κα Ζερβουδάκη ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Θεόδωρο Ραϊσάκη, για τη διάθεση στήριξης των πολιτών και την έμπρακτη προσφορά σε μία δύσκολη περίοδο.

“Με τη χορηγία τους αυτή ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια του Δήμου Χανίων για τη στήριξη των ανθρώπων, που, λόγω των συνθηκών, δυσκολεύονται να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες”, επισημαίνει σε δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

Πηγή:http://agonaskritis.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.