Μάνα

671
Αλήθειες με τη Ζήνα

Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάζουμε το γράμμα της Αναστασίας στον γιο της Χριστόφορο, που “έφυγε” ένα χρόνο πριν, μετά από γενναία και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. “Ο Χριστόφορος πήρε την τελευταία του ανάσα στην αγκαλιά μου κι εγώ πέθανα εκείνο το δευτερόλεπτο στις 12 20 ακριβώς. Και ταυτόχρονα ξαναγεννήθηκα. Αλλιώτικη, μισή, άδεια, με το σώμα στη γη και την ψυχή μου μαζί του”. Αυτή η συγκλονιστική εμπειρία την ώθησε να αλλάξει την καριέρα της, μετά από 22 χρόνια στα χρηματοοικονομικά, και να σπουδάσει προκειμένου να γίνει σύμβουλος πένθους και ζωής. Η Αναστασία πρόκειται να δημιουργήσει ένα Σωματείο με σκοπό την προσφορά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη αλλά σε γονείς που βιώνουν την απώλεια. Μας μιλά για την τεράστια μοναξιά των ανθρώπων που πενθούν στην κοινωνία μας, το φόβο του θανάτου και τη διαχείρισή του.

Πέμπτη 14.05.2020

Διαβάζουμε το γράμμα της Αναστασίας στον γιο της Χριστόφορο, που "έφυγε" ένα χρόνο πριν, μετά από γενναία και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. "Ο Χριστόφορος πήρε την τελευταία του ανάσα στην αγκαλιά μου κι εγώ πέθανα εκείνο το δευτερόλεπτο στις 12 20 ακριβώς. Και ταυτόχρονα ξαναγεννήθηκα. Αλλιώτικη, μισή, άδεια, με το σώμα στη γη και την ψυχή μου μαζί του". Αυτή η συγκλονιστική εμπειρία την ώθησε να αλλάξει την καριέρα της, μετά από 22 χρόνια στα χρηματοοικονομικά, και να σπουδάσει προκειμένου να γίνει σύμβουλος πένθους και ζωής. Η Αναστασία πρόκειται να δημιουργήσει ένα Σωματείο με σκοπό την προσφορά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη αλλά σε γονείς που βιώνουν την απώλεια. Μας μιλά για την τεράστια μοναξιά των ανθρώπων που πενθούν στην κοινωνία μας, το φόβο του θανάτου και τη διαχείρισή του.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Donnerstag, 14. Mai 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.