Παράδειγμα προς μίμηση δύο Θεσσαλονικιές – Ράβουν μάσκες και σεντόνια αφιλοκερδώς για το νοσοκομείο Παπανικολάου

399
https://www.documentonews.gr

Στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε δύο γυναίκες από την Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει θέληση για προσφορά και αλληλεγγύη τότε μπορεί να γίνουν αξιέπαινα πράγματα.

Ο λόγος για δύο συνταξιούχες γυναίκες, την κυρία Φλώρα Αποστολίδου και την κυρία Αθανασία Πατρικαρέα, οι οποίες με μερικά κομμάτια ύφασμα και κατέχοντας την τέχνη της ραπτικής, ξεκίνησαν να ράβουν μάσκες, μετά σεντόνια, καλύπτρες κεφαλής, ποδονάρια, ιατρικές μπλούζες και ρόμπες τα οποία και προσφέρουν αφιλοκερδώς στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. Η απόφασή του αυτή πάρθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Συντονιστή Διευθυντή της κλινικής του τεχνητού νεφρού. Γεράσιμου Μπαμίχα.

Το έργο των δύο κυριών στήριξαν και ενίσχυσαν στη συνέχεια κι άλλοι άνθρωποι όπως ο κ. Παράσχος, η κ. Μπιντεβίνου και ο κ. Σουλτάτης οι οποίοι έστειλαν υφάσματα. 

Ήδη, η κυρία Αποστολίδου και η κυρία Πατρικαρέα έχουν ράψει πάνω από 100 μάσκες και συνεχίζουν ακάθεκτες το σημαντικό αυτό έργο τους.

Πηγή:https://www.documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.