“Πρωταθλήτρια” στην ανακύκλωση μεταχειρισμένων ρούχων η Σύρος

1096

Στη Σύρο ανακυκλώνουμε με χαμόγελο

Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμου Σύρου- Ερμούπολης (ΦΟΔΣΑ) με μεγάλη χαρά ενημερώνει τον κόσμο που συνειδητά συμμετέχει και ανακυκλώνει στη δράση, για την δεύτερη αποστολή από τους  Κόκκινους Κάδους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Από Φεβρουάριο ως και Απρίλιο, συγκέντρωσαν 6 τόνοι μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών, συνολικά από την έναρξη της δράσης, Δεκέμβριος 2019, έως σήμερα 10 τόνοι ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη, μέσω της ανακύκλωσης δεν επιβάρυναν το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας.

Η ανταπόδοση ανά τόνο προσφέρεται σε δωροεπιταγές από super market με διαχειριστή την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ευχαριστούμε ολόψυχα του συμπολίτες μας, οι οποίοι στήριξαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και απέδειξαν έμπρακτα τόσο την περιβαλλοντική τους συνείδηση όσο και την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Στη Σύρο ανακυκλώνουμε με χαμόγελο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.