Το “ΝΟ ΚΑΚΑ” είναι μία Ελληνική, Παγκόσμια κατοχυρωμένη εφεύρεση (πατέντα), συλλογής περιττωμάτων των σκύλων.

360

Το “NO KAKA” είναι μία Ελληνική- παγκόσμια πατέντα, μία καινοτομία στον τομέα της υγιεινής του περιβάλλοντος, του ανθρώπου και των ζώων και απευθύνεται στους ιδιοκτήτες σκύλων και κατοικίδιων γενικότερα.

Gepostet von NO KAKA am Montag, 16. Dezember 2019

Η αναγκαιότητα και η έλλειψη ενός προϊόντος που θα άλλαζε τον τρόπο και την πρακτική του μαζέματος ακαθαρσιών και λοιπών σκουπιδιών μας ώθησε να δημιουργήσουμε το μοναδικό σύστημα μιας χρήσης μαζέματος ακαθαρσιών.

Ο σχεδιασμός του μεταλλικού κουτιού υγιεινής ανήκει επίσης στην κυρία Μαρία Αρκούδη.

Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου και κατοικίδιου, με ευκολία, άνεση, αλλά κυρίως τώρα πια με καλή θέληση και εντελώς ανέπαφα θα μαζεύει αυτά που μέχρι τώρα οι πιο πολλοί αποφεύγουν να κάνουν.
Γιατί ;
Επειδή ο μέχρι τώρα γνωστός τρόπο τώρα, παγκοσμίως, είναι αποτρεπτικός και άκομψος.

Το “ΝΟ ΚΑΚΑ” είναι ένα πολύ απλό και εύχρηστο σύστημα μιας χρήσης από χαρτί (ανακυκλώσιμο, ανακυκλωμένο και φιλικό στο περιβάλλον).. Είναι λειτουργικό, ελαφρύ, εύκολο στη μεταφορά και ο κάτοχος θα μαζεύει με ένα “φτυάρισμα” το “υλικό” χωρίς να έρθει σε επαφή.

Τώρα το “ΝΟ ΚΑΚΑ”, έρχεται να δώσει τη λύση σε όλους μας!

Με έναν ευχάριστο, ανέπαφο και κομψό τρόπο, ο ιδιοκτήτης σκύλου, χρησιμοποιώντας καθημερινά το σύστημα αυτό θα κάνει, πλέον, το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του, τον συνάνθρωπο και φυσικά το περιβάλλον.

Ο σχεδιασμός του μεταλλικού κουτιού υγιεινής ανήκει επίσης στην κυρία Μαρία Αρκούδη.

Οι δημόσιοι χώροι (πάρκα, πλατείες κ.α.), οι δρόμοι και όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν κατοικίδιο, μικροί και μεγάλοι, τώρα δεν θα έρχονται πια σε επαφή με ένα ανθυγιεινό και αντιαισθητικό θέαμα.
Το ΝΟΚΑΚΑ είναι η ασπίδα για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Με 2 πολύ απλές κινήσεις το “ΝΟ ΚΑΚΑ” είναι έτοιμο σε μόλις 3” 

Δείτε το video από την παρουσίαση στο Δήμο Καλαμάτας


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΦΑΡΑΣΑΚΙ

Με στοιχεία από:https://www.catisart.gr/ https://www.nokaka.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.