Η «Welcome Stores» στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ασφαλή διακομιδή 101 νεογνών στα νοσοκομεία

362
https://www.hamogelo.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2020

Η «Welcome Stores» στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ασφαλή διακομιδή 101 νεογνών στα νοσοκομεία

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών, Welcome Stores, για τη σημαντική και έμπρακτη υποστήριξη του έργου του οργανισμού και των δράσεων που υλοποιούνται για τα παιδιά με προβλήματα υγείας.


Συγκεκριμένα, η διοίκηση και οι άνθρωποι της Welcome Stores, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και έχοντας ως στρατηγικό στόχο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξασφαλίζοντας, έως το τέλος του έτους, την ασφαλή διακομιδή 101 νεογνών από την περιφέρεια, όπου διαμένουν με την οικογένειά τους, προς νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων. Μέσω της ενέργειας αυτής στηρίζουν, όχι μόνο τα νεογνά, τα οποία από τις πρώτες κρίσιμες στιγμές τους έχουν ανάγκη από άμεση παρέμβαση, υποστήριξη και φροντίδα, αλλά και το δύσκολο αγώνα των οικογενειών τους.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 1997 έως και σήμερα έχει πραγματοποιήσει 22.834 διακομιδές  νεογνών και παιδιών στις υπερσύγχρονες Κινητές Ιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για Νεογνά και Παιδιά που διαθέτει, χάρη στην πολύτιμη συμβολή ιδιωτών και εταιρειών, όπως η  αλυσίδα καταστημάτων Welcome Stores, η οποία ακόμη και σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, στηρίζει τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.


Για περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου
Τηλ. 210 3306140
Email: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.