Αντιδήμαρχος Αθηναίων ορίστηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη

1131
https://www.lifo.gr/

Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών ορίστηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά από απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Μεταξύ των αρμοδιοτήτων της, η προώθηση της εξωστρέφειας του δήμου και η προβολή της πόλης.

  Η ανακοίνωση:

«Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:

Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους».

  Υπενθυμίζεται πως η κα. Γκαγκάκη είχε εκλεγεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ωστόσο, υπέβαλε τον περασμένο Νοέμβριο την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει σχόλιά της, σε τηλεοπτική εκπομπή, επί περιστατικού ασέλγειας κατά φοιτήτριας του ΑΠΘ.

  Τότε, ο δήμαρχος Αθηναίων είχε κάνει αποδεκτή, για λόγους ευθιξίας, την παραίτησή της.

Πηγή: www.lifo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.