Στην πρώτη Μαρίνα Γλυφάδας ζει ένα ζευγάρι στα παγκάκια

2524
Παρασκευη Διαλεκτη

Ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα της Παρασκευη Διαλεκτη

“Στην πρώτη Μαρίνα Γλυφάδας ζει ένα ζευγάρι στα παγκάκια .

Τώρα με τις βροχές δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους,δεν παραπονιούνται έχουν ο ένας τον άλλο.

Είναι Ελληνες, έχουν μόρφωση άλλα δεν έχουν δουλειά και σπίτι. Έχουν τέτοια αξιοπρέπεια που μου έκανε εντύπωση, έχουν κάνει καμιά 300 αιτήσεις για δουλειά και ακόμα αφήνουν το ζευγάρι στα παγκάκια.

Είναι πολύ ευγενικοί ,πήγα κάποιο φαγητό και το διαπίστωσα. Αν θελήσετε να βοηθήσετε και καλό θα ήταν να το πράξετε διότι σήμερα αυτοί αύριο με την κατάσταση που ζούμε εμείς ίσως να είμαστε γείτονες τους στο διπλανό παγκάκι.

Θα σας παρακαλούσα να μην αναφέρετε για την ανάρτηση η αξιοπρέπεια που έχουν ίσως λειτουργήσει με τρόπο που να τους κάνει να αποφεύγουν και να φοβούνται τον κόσμο,είναι ο μόνος τρόπος που είχα μήπως βοηθηθούν από κάποιο συνάνθρωπο τους.

Όταν θα έρθουν τα κρύα τι θα κάνουν?

Αν κάποιος τους έδινε εργασία δεν θα ζούσαν έτσι στο παγκάκι,λυπάμαι και ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα.

Μην βγει κάνεις να πει για στέγες και άλλα χαζά διότι το ζευγάρι ούτε ψυχικά νοσήματα έχει ούτε τοξικομανείς είναι. Δοκιμάστηκε και αυτό άπλα για να γνωρίζετε.

Σκεφτείτε ότι από τις στέγες επέλεξαν το παγκάκι για πιο καλά.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε θα τους βρείτε συνήθως μετά τις 11 το βράδυ στην πρώτη Μαρίνα της Γλυφάδας αν το πράξετε μην πείτε για την ανάρτηση μου,είναι καλύτερα να βλέπουν ότι ο κόσμος νοιάστηκε πάρα να ντρέπονται και να τον φοβούνται.”

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.