Θάσος: «Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει 2020»

253
https://dikaioma.gr/

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, από τις 8.30 έως τις 11.00 το πρωί, στην αίθουσα του Καλογερικού στο Λιμένα της Θάσου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με θέμα, «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης για Ευπαθείς Πληθυσμούς, με έμφαση στην πληθυσμιακή μειονότητα των ΑμεΑ (με νοητική, φυσική, αισθητηριακή, συναισθηματική ανεπάρκεια ή σοβαρή διαταραχή)».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ ενταξιακής κουλτούρας “Κωφοί και Ακούοντες εν δράσει”, που είναι σε εξέλιξη οκτώ πόλεις της Ελλάδας. Φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με αναφορά σε προηγούμενες δράσεις τους για ευπαθείς πληθυσμούς και άτομα με αναπηρίες, καθώς, επίσης, και στην προετοιμασία, εφαρμογή και βιωσιμότητα αυτών, το παρόν και το μέλλον τους.

Θα συζητηθούν ακόμα προτάσεις για συνεργασίες μεταξύ φορέων με σκοπό τη δημιουργία καλών συμμαχιών και συνεργασιών στο πλαίσιο του προγράμματος. Στη Θάσο το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί για δεύτερη χρονιά, και διοργανώνεται από τον δήμο Θάσου και την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, του Δήμου Θάσου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Αν. Μακεδονίας.

Πηγή: ert.gr

το είδαμε στο :https://dikaioma.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.