Ηλίας Αργυροκαστρίτης :2 χρόνια μετά τη μεταμόσχευση σήμερα!

749
Elias’ Story

Από την σελίδα του μικρού αγωνιστή Elias’ Story

“2 χρόνια μετά τη μεταμόσχευση σήμερα!

Αυτό το ταξίδι ήταν σκληρό αλλά τόσο ικανοποιητικό με το να μπορείς να είσαι μάρτυρας της δύναμης του Elia κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και τη χαρά που αποπνέει κάθε μέρα. Σήμερα το Gvhd του έχει ηρεμήσει σημαντικά με τη βοήθεια των καθημερινών ενέσεων Interlueken2. Τα μαλλιά και τα φρύδια του γεμίζουν τόσο όμορφα και έχει αρχίσει να μοιάζει σαν ένα τόσο μεγάλο αγόρι.

Στον σημερινό κόσμο που είναι τόσο διχασμένος είναι συντριπτικό να ανακαλείς χιλιάδες ανθρώπους από όλες τις φυλές και διαφορετικά μέρη στον κόσμο που ήρθαν μαζί και να βοηθήσουν τον γιο μου. Η ανθρώπινη φυλή είναι ιδιαίτερη.

Μέσα μας είμαστε όλοι ίδιοι, τα κύτταρα που μας δημιουργούν, τα όργανα που κρατούν τη λειτουργία του σώματός μας, το αίμα στις φλέβες μας, είναι όλα ίδια.

Το να βασίζομαι στους ξένους για να βοηθήσω να σωθεί η ζωή του γιου μου με τρόμαξε.

Θα φροντίσουν να θυσιάσουν για αυτόν;

Πάντα αναρωτιόμουν, και ναι, ναι δεκάδες χιλιάδες φορές ναι, όταν τόσοι πολλοί εγγράφηκαν δότες για να τον σώσουν.

Θα φροντίσω και είμαι βέβαιη ότι η Elia θα κουβαλάει πάντα την καλοσύνη που του έδειξε όλος αυτός ο κόσμος , μαζί του σε όλη τη ζωή του.

Είμαστε για πάντα ευγνώμονες για όλους εσάς. Την καλοσύνη, την υποστήριξη και τις προσευχές σας κάθε φορά που έχουμε ανάγκη. Ο Θεός να σας ευλογεί.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.