Η Σύρος για την Καρδίτσα Αλληλεγγύη στους πληγέντες

268

Για χρονικό διάστημα 10 ημερών η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης συνέλλεγε τρόφιμα και είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του νομού Καρδίτσας.

Η συμμετοχή και σ αυτήν τη δράση του κόσμου (είχε προηγηθεί σχετική για την έκρηξη στο Λίβανο) ήταν πολύ μεγάλη.

Έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπο με την ενεργή συμμετοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι δημότες ζήτησαν τη δράση αυτή, πράγμα που σημαίνει ότι η κοινωνία αφουγκράζεται, έχει ενσυναίσθηση , συμμετέχει.

Ακολουθεί σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και η Κοινωνική Υπηρεσία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους ανώνυμους και επώνυμους συμπολίτες μας για τη συνδρομή τους στη συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για τους πληγέντες από την θεομηνία του Νομού Καρδίτσας.

Συγκεντρώθηκαν 66 κούτες με  τα είδη που είχαν ζητηθεί από την αρμόδια αντιδημαρχία Καρδίτσας οι οποίες στάλθηκαν στην Αθήνα και από εκεί θα μεταβούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιοχής  για να διανεμηθούν μαζί με τις προμήθειες απ όλη την Ελλάδα στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φαρμακευτικό Σύλλογο Κυκλάδων  για τον έλεγχο και αξιολόγηση του φαρμακευτικού υλικού,  

τους εργαζόμενους στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας για τη συλλογή, ταξινόμηση και μεταφορά  του υλικού, τα Κοινοτικά συμβούλια και τις Κοινότητες του νησιού μας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βάρης για την επιμέλεια και αυτήν την φορά της αφίσας της δράσης ,την εταιρεία ΘΕΟΦΙΛΟΣ μεταφορική και την Κυρία Λέττα Σούμπιτση  

για τη χορηγία της μεταφοράς στην Αθήνα , τους συμπολίτες μας που μας ενημερώνουν μέσω μηνυμάτων για τις ανάγκες που προκύπτουν την κάθε στιγμή δείχνοντας μ αυτόν τον τρόπο την ενεργεί συμμετοχή τους στα κοινά και για άλλη μια φορά όλους εσάς που στηρίζεται με τη συμμετοχή σας τις κοινωνικές δράσεις μας, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.