“Μια απόδειξη της γυναικείας δύναμης και αποτελεσματικότητας.”

445
(Φωτογραφία αρχείου)

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

 Πιστεύω πολύ στην αξία και στη δύναμη των γυναικών και πάντοτε αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για να έχουμε όλες οι γυναίκες ίσες ευκαιρίες.

Το παράδειγμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, όπου μια ομάδα γυναικών καταφέραμε μέσα από αντιξοότητες, να προσφέρουμε ενωμένες ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά με καρκίνο της χώρας μας, νομίζω πως αποτελεί μια απόδειξη της γυναικείας δύναμης και αποτελεσματικότητας.

Κάθε ένα από τα μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ έχει μια ξεχωριστή θέση και προσφέρει με το δικό του μοναδικό τρόπο σε αυτή την ομαδική προσπάθεια. Οι επιτυχίες των ανθρώπων της ΕΛΠΙΔΑΣ, είναι επιτυχίες όλων μας.

Η ανακήρυξη του μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου Ντόρας Ψαλτοπούλου-Δημοπούλου σε Καθηγήτρια Θεραπευτικής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποτελεί για εμάς μια μεγάλη τιμή.

Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να την συγχαρώ για αυτό το σημαντικό βήμα στην προσωπική της διαδρομή, το οποίο δίνει δύναμη και έμπνευση σε ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ!

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
(Φωτογραφία αρχείου) 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.