“Ένα ακόμη θαύμα αυτο-θεραπειας”

568
Erotokritos Kimionis

Από Erotokritos Kimionis

“Ένα ακόμη θαύμα αυτο-θεραπειας
Ο Γιάννης μας βρίσκεται στη Γερμανία
Και κερδίζει τη ζωή του επαξίως μαζί με τους υπέροχους γονείς του Νικόλας Ασημακόπουλος & Stella Chanioti
Σημαντικό μέρος της θεραπείας απ την ύψιστη μας Argyro Lentoudi
Και η αγάπη όλων σας που συμβάλατε στην θεραπεία του Γιάννης μας!

Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Νικόλας και θέλω να σας πω με όλη μου την αγάπη ,για τον Ερωτόκριτο και τη δουλειά που κάνει.Το χρωστάω σε σας, σε μένα, σε εκείνον και σε όλο το σύμπαν!

Ο γιος μου είναι μεταμοσχευμένος εδώ και δυο μήνες στη Γερμανία, η κατάσταση της υγείας του σταθερή, όμως πριν μια εβδομάδα εμφάνισε μερική ανεπάρκεια στα νεφρά και υψηλές τιμές στη κρεατίνη. Υπήρχε φόβος για νοσο του ξενιστή στη κοιλιακή χώρα και ο καθηγητής που τον παρακολουθεί συνέστησε να νοσηλευτεί την επόμενη μέρα, διότι έβλεπε ΚΙΝΔΥΝΟ.

Το βράδυ αργά της ίδια ημέρας, άνοιξα ένα ηχητικό αρχείο που μου είχε στείλει ο Φιλος μου ο Ερωτοκριτος με τίτλο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. Χαλάρωσα έβαλα ακουστικά και ακολούθησα τη φωνή του στο ταξίδι μέσα στο σώμα μου, στη ψυχή μου , στη δύναμη μου , στην ενέργεια μου με μόνο συνοδοιπόρο τον Ερωτόκριτο και τη φωνή του. Το ένιωσα, είδα το φως , αισθάνθηκα τη ζεστασιά στα άκρα μου ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ στο παιδί μου, όπου ακούμπησα τα χέρια μου πάνω στη κοιλιά του μεταφέροντας του το φως , την αναγέννηση. Το πίστευα, το ΕΝΙΩΘΑ.

Ήμουν εξαντλημένος και κοιμήθηκα μετά.

Το πρωί στις εξετάσεις που έγιναν στο παιδί, τα νούμερα έπεσαν και τα νεφρά λειτουργούσαν κανονικά , δεν χρειαζόταν νοσηλεία , όλα ήταν σε φυσιολογικά νούμερα.

Κάλεσα τον φίλο μου και τον ευχαρίστησα που ήταν μαζί μου,του είπα ότι πρέπει να το πω παντού, πρέπει να ακουστεί, να διαβαστεί και να περάσει από στόμα σε στόμα αυτό το θαύμα.

Σε ευχαριστώ φίλε μου Ερωτόκριτε.

Υ.Γ Αύριο περιμένουμε και το αποτέλεσμα του μυελού. Πιστεύω σε ένα ιδανικό αποτέλεσμα.’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.