Δότης Μυελού των Οστών εν μέσω πανδημίας :”Η φωτογραφία της εβδομάδας “

414
Pinelopi Samara

Η αγαπημένη μας βιολόγος  Pinelopi Samara , αγαπημένη από το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στην προσωπική της σελίδα ανάρτησε μια φωτογραφία με τον πιο κάτω χαρακτηρισμό:

“Η φωτογραφία της εβδομάδας”

Και έχει απόλυτο δίκιο, γιατί η τύχη να βρεθείς συμβατός μ έναν συνάνθρωπο είναι σπάνια και σπουδαία, είναι μοναδικό γεγονός.

Γράφει η Πηνελόπη:

“Μια μικρή κίνηση μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά…

Η ζωγραφιά μιας νοσηλεύτριας στο χέρι της δότριας μόλις ολοκληρώθηκε η συλλογή των αιμοποιητικών κυττάρων και αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα κυτταραφαίρεσης 

Θα το καθιερώσω σε κάθε συλλογή “

#δώσε_ελπίδα#δώσε_ζωή
#γίνε_εθελοντής_δότης_μυελού_των_οστών
#χαμογέλα#μοίρασε_αγάπη 

Ολοι μπορούμε να γίνουμε δότες μυελού των οστών αν είμαστε υγιείς και μεταξύ 18-45 ετών, όλοι μπορούμε να δώσουμε Ελπίδα ζωής με το αίμα μας ,αρκεί να κάνουμε την πρώτη κίνηση,να γίνουμε Δότες Μυελού των Οστών.

Ενημερώθειτε απο το sitehttps://www.oramaelpidas.gr/el/home/ ή από το πλησιέστερο συμβεβλημένο Κέντρο της Περιοχής σας https://www.oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/

Σας περιμένει ένας άλλος κόσμος, ο κόσμος της προσφοράς, ο κόσμος του Δότη…και αν είστε τόσο τυχερός στη ζωή σας και βρεθείτε συμβατός μ έναν συνάνθρωπο σας περιμένει και μια χαμογελαστή καρδούλα στο χέρι σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.