Τρίτη 13 Απριλίου η επόμενη εξέταση μυελού για τον Γιάννη.

472
Βαλάντης Πιτσικάλης

Τα νέα της υγείας του Γιάννη από τον Βαλάντης Πιτσικάλης

” Αγαπητοί φίλοι,

Ευχόμαστε αυτό το μήνυμά μας να σας βρίσκει όλους υγιείς, και να παραμένετε ασφαλείς μέσα στην τρέλα της πανδημίας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τα νέα στην πατρίδα μας, και όσο δύσκολη κι αν είναι η κατάσταση, αδημονούμε να βρεθούμε και πάλι στο σπίτι μας κοντά στην οικογένεια και στους αγαπημένους μας.

Μετά από μια πρόσφατη περιπέτεια στην υγεία του Γιάννη που προκλήθηκε από λοίμωξη στο hickman (κεντρικός φλεβικός καθετήρας), ξεπεράσαμε τα δύσκολα για ακόμα μια φορά, και καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Για να γίνει αυτό, ο Γιάννης χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια ακόμα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του χίκμαν. Όλα πήγαν καλά, δόξα τω Θεώ, και ο Γιάννης συνεχίζει τον αγώνα του γερός και δυνατός.

Όλη μας η προσοχή στρέφεται τώρα στην επόμενη προγραμματισμένη εξέταση μυελού που θα γίνει την Τρίτη 13 Απριλίου. Αυτά τα αποτελέσματα θα είναι καθοριστικά και θα κλείσουν τον πρώτο γύρο σε αυτό το απαιτητικό ρινγκ με τον Γιάννη νικητή!

Αυτά τα καλά αποτελέσματα που τόσο προσμένουμε θα μας δώσουν το εισιτήριο της επιστροφής στην πατρίδα μας. Στο σπίτι μας. Εκεί που η μοναξιά της πανδημίας θα γίνει πιο υποφερτή. Γιατί θα είμαστε στη δική μας φωλιά.

Αφού κερδίσουμε και την τελευταία μάχη του πρώτου γύρου, ο επόμενος αγώνας προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβρη, τότε που θα γίνει η επόμενη εξέταση μυελού. Το διάστημα μεγαλώνει και η επανεξέταση θα επαναλαμβάνεται πλέον σε τριμηνιαία βάση! Αυτά τα νέα θα είναι τόσο σπουδαία! Και η αγωνία μας μέχρι να έρθουν στα χέρια μας αβάσταχτη…

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα.

Μα έχουμε κάνει τόσο δρόμο και η ελπίδα μας αναζωπυρώνεται κάθε φορά που νικάμε και μια μάχη.

Και είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες. Σε όλους εσάς που μας βάζετε στις προσευχές σας, που μας στηρίζετε, που μας σκέφτεστε, που γίνεστε η δύναμή μας.

Μακάρι να μπορούσαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα σας ξεχωριστά.

Μακάρι να μπορούσαμε να σας γνωρίσουμε όλους έναν – έναν και να σας σφίξουμε το χέρι.

Νοητά το κάνουμε.

Και σας ευχαριστούμε.

Ας προσευχηθούμε όλοι για καλά αποτελέσματα.

Γιατί,«Όταν σώζεις ένα παιδί σώζεις όλο τον κόσμο» 🤱— με την Stella Chanioti και 3 ακόμη.’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.