Αδα Σταματάτου:”Κυρία Νίκη Κεραμέως,Κυρία Ζέττα Μακρή Διορθώστε αυτή την κατάσταση επιτέλους στην ειδική αγωγή!”

426
Η ζωή μου με τον Γιάννη

Γράφει η ΄Αδα η μαμά του Γιάννη στη σελίδα Η ζωή μου με τον Γιάννη όπου περιγράφει την καθημερινότητά της με το αυτιστικό παλικάρι της, στη σελίδα που γράφει και φωτογραφίζει τον καθημερινό αγώνα της για να νομοθετηθούν δικαιώματα για όλα τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, ώστε να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς και με την πρέπουσα φροντίδα, ανάμεσα μας.

” Δεν ξέρω τι να πρώτο σκεφτώ με αυτό το σημείωμα που έλαβα από γονέα..
Κατ´αρχήν θέλω να βάλω τα κλάματα από το θυμό που νιώθω..
Και δεν τα βάζω με αυτόν που το έγραψε..τα βάζω με αυτόν που του έδωσε το δικαίωμα να μπορεί να το γράψει και να το στείλει σε γονέα με τη τσάντα του παιδιού.

Διορθώστε αυτή την κατάσταση επιτέλους στην ειδική αγωγή!
Είναι δικό σας το λάθος που μας φέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Που μας γεμίζουν τύψεις που το παιδί μας θα λερωθεί και θα πρέπει εμείς να είμαστε στα κάγκελα του σχολείου για να μας ειδοποιήσουν να το αλλάξουμε.
Φτιάξτε τις ελλείψεις στην Ειδική Αγωγή.Στο Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.
Είναι ανεπίτρεπτο να λαμβάνουμε τέτοια σημειώματα το 2021.

Niki Kerameus
Ζέττα Μ. Μακρή
Αλέξανδρος Κόπτσης ως νέος Γενικός Γραμματέας Ειδικής Αγωγής περιμένουμε να κάνετε τη διαφορά επιτέλους. “

Δείτε την ανάρτηση:

Η μαμά του Γιάννη ,η Άδα θύμωσε και έχει δίκιο, γιατί είναι μάνα, εργαζόμενη ,γιατί έχει υποχρεώσεις ,ωράρια ,χρονοδιαγράμματα ,γιατί ξέρει ότι όταν πας το παιδί σου στο σχολείο το παιδί είναι εκεί με τους αντίστοιχους εκπαιδευτές, βοηθούς τους αντίστοιχους υπαλλήλους και ότι θα την καλέσουν σε έκτακτη ανάγκη όχι για να “το αλλάξει σε περίπτωση που χρειαστεί”.

Έλεος ναι έλεος όχι γιατί ο αρμόδιος υπάλληλος παίρνει την νόμιμη άδειά του ,αλλά γιατί αυτό το σύστημα ειδικής αγωγής έχει τεράστια κενά και δε σέβεται. Ναι δε σέβεται, δεν προνοεί ,δεν μεριμνά με αναπληρωτές με πρόγραμμα ,γιατί στην ειδική αγωγή η μέριμνα είναι χρόνια πίσω και κάποιες φορές έχει την μορφή της ελεημοσύνης σε πράξεις που σ άλλα κράτη είναι αυτονόητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.