Μην αφήνετε τα ”πράγματα” να λάμπουν πιο πολύ από εσάς!

603
Προχωράμε

Μην παίρνετε το καθάρισμα του σπιτιού τόσο σοβαρά!
Όταν έγινα σύζυγος, συνήθιζα να περνάω τις 24 ώρες της ημέρας βλέποντας τα πάντα να είναι καθαρά και σε περίπτωση που ‘′κάποιος έρθει να με επισκεφθεί “, αλλά μετά ανακάλυψα ότι όλοι είναι πολύ απασχολημένοι, ταξιδεύουν, διασκεδάζουν , δουλεύουν και ναι απολαμβάνουν τη ζωή!.
Κι αν ξαφνικά εμφανιστεί κάποιος δεν χρειάζεται να εξηγήσω την κατάσταση του σπιτιού μου σε κανέναν. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το τι κάνεις όλη μέρα, οι άνθρωποι απολαμβάνουν, και απολαμβάνουν τη ζωή.
Η ζωή είναι μικρή, απολαύστε την! Ξεσκόνισε… αν είναι απαραίτητο. Αλλά να έχεις χρόνο να ζωγραφίσεις μια εικόνα ή να γράψεις ένα ποίημα, να κάνεις μια βόλτα ή να επισκεφτείς έναν φίλο, να μαγειρέψεις ό, τι σου αρέσει, να ποτίσεις τα φυτά σου…. Δώσε ελεύθερο χρόνο στον εαυτό σου να πιει μια μπύρα, να κολυμπήσει στην παραλία ( ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας βιβλία και απολαμβάνοντας τη ζωή.
Ξεσκόνισε αν είναι απαραίτητο αλλά η ζωή συνεχίζεται έξω. Σκέψου ότι αυτή η μέρα δεν θα επιστρέψει ποτέ!
Ξεσκόνισε αν χρειαστεί αλλά μην ξεχνάς ότι θα γεράσεις και πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις τώρα δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις στα γεράματά σου.
Και όταν φύγεις, αφού φεύγουμε όλοι μια μέρα, σκόνη θα γίνεις κι εσύ!
Και κανείς δεν θα θυμάται αν το σπίτι σου ήταν καθαρό, αλλά θα θυμούνται τη φιλία σου, τη χαρά σου και όσα δίδαξες.”

(Via: Γυναίκα Εγώ)

Προχωράμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.