Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΗ Παρασκευή είπε το αυτονόητο: «Γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα;

Η Παρασκευή είπε το αυτονόητο: «Γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα;

Σε όσους έσπευσαν να κάνουν θέμα και να σχολιάσουν δεικτικά (ίσως και υποτιμητικά) ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο, απάντησε υποδειγματικά με ανάρτησή της, η Παρασκευή Κερασιώτη, μία από τους φιναλίστ του reality GNTM που εντυπωσίασε για την ισχυρή της θέληση κι όχι μόνο.

Προ ημερών, ο φακός απαθανάτισε την Παρασκευή να εργάζεται σε κρεπερί, με τα ΜΜΕ να σπεύδουν να καλύπτουν το θέμα ως είδηση κι έναν νέο κύκλο παραφιλολογίας να ανοίγει, ότι δήθεν η ίδια παρατάει τον χώρο του μόντελινγκ.

Μάλιστα, διαβάσαμε ανεκδιήγητους τίτλους σε διάφορα σάιτ: «Δείτε την Παρασκευή να δουλεύει ως σερβιτόρα στην Μύκονο»!

Η ίδια είχε πει πριν από μερικές μέρες σε δηλώσεις της:
«Τον τελευταίο καιρό δουλεύω στη Μύκονο, σε ένα μαγαζί. Λόγω κορονοϊού, μόνο με το μόντελινγκ δεν βγαίνει. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να βγάλω εις πέρας κάποια πράγματα. Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε και κάποιες ανάγκες. Εγώ βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι για να φτάσουμε κάπου ξεκινάμε από τα χαμηλά».

Πηγή: www.rosa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα