Η Αδα Σταματάτου ,η μαμα του Γιάννη φέτος διεκδικεί το βραβείο βιβλίου Public, στην κατηγορία Non-fiction. Απομένει μια μέρα για τη λήξη της Α’ φάσης του διαγωνισμού! Αξίζει τη ψήφο μας

483
Εκδόσεις Memento

Long story short: Με την Ada Stamatatou βρεθήκαμε ένα βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, στα πρώτα βήματα των εκδόσεων.

Δεν είπαμε πολλά, όχι γιατί δεν είχαμε τι να πούμε αλλά γιατί μιλούσαμε από καρδιάς. Κλείσαμε τη συνεργασία μας σε μία ώρα.

Η Άδα, ανήσυχη πάντα για τον Γιάννη, κοίταζε συνέχεια το κινητό της κι εμείς το μόνο που λέγαμε ήταν πως θέλουμε να δούμε την ιστορία της σε βιβλίο, πως πρέπει να μείνει, να αποτυπωθεί, πως πρέπει ο κόσμος να μάθει τον αγώνα της και τον αγώνα όλων των μανάδων αυτιστικών. Και, κυρίως, να ακούσει η πολιτεία.

Παρακολουθούσαμε άλλωστε τη σελίδα της Η ζωή μου με τον Γιάννη από την αρχή της ήδη. Μας είχε ανοίξει τα μάτια, κι όσο παράδοξο κι αν φαίνεται μας είχε συντροφέψει στις δυσκολίες των δικών μας ζωών. Με τα καλά και τα κακά που έδειχνε κι έλεγε και κυρίως με το πηγαίο χιούμορ της και τη μανία της να βλέπει φως εκεί που οι άλλοι βλέπουν σκοτάδι!

!!Έτσι κι έγινε το βιβλίο της #Μεγαλώνοντας_ένα_αυτιστικό_παιδί κι εμείς είμαστε περήφανοι που η Ada Stamatatou μας φέτος διεκδικεί το βραβείο βιβλίου Public, στην κατηγορία Non-fiction. Απομένει μια μέρα για τη λήξη της Α’ φάσης του διαγωνισμού!

Ψηφίστε την Άδα μας εδώ:
https://www.publicbookawards.gr/2021/vote2021.php?auto=1…

Ξεφυλλίστε το βιβλίο της Άδας εδώ:
https://ekdoseis-memento.gr/…/megalonontas-ena…/

Καλή επιτυχία Άδα! Και πάντα να μάχεσαι για κάθε ορατή και αόρατη αναπηρία 

Εκδόσεις Memento

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.