Το Ιατρείο Σερίφου εκπέμπει SOS

692
https://giannisserfanto.blogspot.com/

Γυναίκα 85 ετών – βρέθηκε να επιπλέει δίχως τις αισθήσεις της στη θάλασσα (ανατάχθηκε επιτυχώς) και άλλη γυναίκα 45 ετών -με κάκωση αυχένα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση- , διεκομίσθηκαν με ελικόπτερο στην Αθήνα και είναι υγιέστατες.
 Τα παραπάνω αποτελούν σχεδόν καθημερινότητα την τελευταία περίοδο στο νησί μας. Η επισκεψιμότητα στη Σεριφο έχει ξεπεράσει τα αναμενόμενα.
 Η ζήτηση υπηρεσιών υγείας είναι τεράστια και οι πόροι μας -αλλά και οι αντοχές μας – ελάχιστες.
 Η πανδημία, ο καθημερινός φόρτος εργασίας, τα επείγοντα περιστατικά και οι εμβολιασμοί έχουν εξαντλήσει το προσωπικό του ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ, το οποίο ανταποκρίνεται σθεναρώς. 
 Θερμή παράκληση: κάνετε χρήση την υπηρεσιών υγείας με ΦΕΙΔΩ. Καλέστε στο ιατρείο μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο. 
 Το ιατρείο είναι ανοικτό Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-15:00 και τις υπόλοιπες ώρες εφημερεύει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ιατρός, για χιλιάδες κόσμου. 

 Φροντίστε τους εαυτούς σας, μην καταναλώνετε τεράστιες ποσότητες αλκοόλ, φορέστε κράνος και ζώνη ασφαλείας, οδηγείτε με προσοχή, προστατευθείτε από τις υψηλές θερμοκρασίες, αποφεύγετε τον συγχρωτισμό, τηρείτε τα προστατευτικά μέτρα έναντι του κορονοϊού. 
 ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 


Πηγή : Athanasios Kontaris

το είδαμε στο:https://giannisserfanto.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.