Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη:Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διαθέτει δωμάτια για τους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Ας ενωθούμε όλοι απέναντι σε αυτή την μεγάλη τραγωδία για ολόκληρη την χώρα μας.

5577
ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Σε αυτές τις τραγικές στιγμές για ολόκληρη την χώρα θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε με οποίο τρόπο μπορούμε τον τόπο μας, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί.

Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στο πλευρό των πυρόπληκτων, των πυροσβεστών, των εθελοντών και ολων όσων πλήττονται από τις καταστροφικες πυρκαγιες.

Τόσο το Ίδρυμα μας, όσο και η ΕΛΠΙΔΑ στέλνουν νερό, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες που με ηρωισμό και αυτοθυσία αγωνίζονται απέναντι στις φλόγες.

Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διαθέτει δωμάτια για τους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Ας ενωθούμε όλοι απέναντι σε αυτή την μεγάλη τραγωδία για ολόκληρη την χώρα μας.

Μαριαννα Β. Βαρδινογιάννη

ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.