Θεσσαλονίκη: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη

1270
https://www.newsit.gr/

Πρόκειται για μία υπόθεση που σόκαρε όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά όλο το πανελλήνιο.

Πρόκειται για την απαγωγή της 10χρονης, η οποία για 48 ώρες ήταν κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα με μία 33χρονη που τη νάρκωνε και τη βίαζε. 

Απαγωγή 10χρονης: Της έδωσε κοκαΐνη, τη βίασε και τη φωτογράφισε – Σοκάρει το βούλευμα | Αληθινές Γυναίκες (alithinesgynaikes.gr)

Η 33χρονη θα δικαστεί για την υπόθεση, όπως επίσης και και ο άνδρας που κατηγορείται.

  

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, η εισαγγελέας, μεταξύ άλλων, προτείνει:

-Να μη γίνει κατηγορία σε βάρος της 33χρονης, κατοίκου Θεσσαλονίκης και ήδη προσωρινά κρατούμενης στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών, για την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας του, που φέρεται τελεσθείσα στη Θεσσαλονίκη την 11.06.2020.

-Να παραπεμφθούν στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Θεσσαλονίκης, που θα προσδιορίσει κατ’ άρθρο 7 παρ. 4 ΚΠΔ ο Εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, η 33χρονη, κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήδη προσωρινά κρατούμενη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών και ο άνδρας που κατηγορείται ως συνεργός, κάτοικος Θεσσαλονίκης, για να δικαστούν ως υπαίτιοι του ότι, στους κάτωθι τόπους και χρόνους, με περισσότερες πράξεις τέλεσαν περισσότερα εγκλήματα.

-Να διαταχθεί η συνέχιση της προσωρινής κράτησης που επιβλήθηκε στην 33χρονη, κάτοικο Θεσσαλονίκης και ήδη προσωρινά κρατούμενη στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θηβών από την 18.06.2020 δυνάμει του 23/2020 εντάλματος της Ανακρίτριας του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και, στη συνέχεια, των υπ’ αρ. 1675/2020 και 1091/2021 βουλευμάτων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της σε βάρος της σχηματισθείσας δικογραφίας και όχι πέραν της 18.12.2021.

-Να διατηρηθεί η ισχύς της υπ’ αριθμόν υπ’ αρ. ΤΑ1/Δ/57/02.08.2021 Διάταξης της Ανακρίτριας του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με την οποία επιβλήθηκαν στο δεύτερο κατηγορούμενο, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οι περιοριστικοί όροι: α) της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, β) της εμφάνισης στο ΤΑ του τόπου κατοικίας του την 1η και 16η εκάστου μηνός και γ) της καταβολής εγγύησης ποσού 30.000 ευρώ.

Πηγή:https://www.newsit.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.