Σύρος: Μάνα και κόρη στην ίδια Σχολή – “Μάχιμη” νοσηλεύτρια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα!

1459
https://cyclades24.gr/

Αυτό θα πει θέληση και σεβασμός! Πέρασε στην ίδια Σχολή με την κόρη της – “Μάχιμη” νοσηλεύτρια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα! Περίμενε να ολοκληρώσει την σχολή η κόρη της για να εκπληρώσει το όνειρο της!

Τα κατάφερε και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ο λόγος για τη Ρένα Σταμούλη από την Σύρο, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο του νησιού και κατάφερε να περάσει στην ίδια Σχολή με την κόρη της, Αφροδίτη Πύργου, αποδεικνύοντας ότι η θέληση και η επιθυμία για γνώση και μάθηση δεν έχουν όρια ηλικίας. 

Μάνα και κόρη στην ίδια Σχολή, ασφαλώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο γεγονός. 

Έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ακριβώς την ίδια Σχολή ολοκλήρωσε πριν από λίγους μήνες η κόρη της η οποία υποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την επιτυχία της μητέρας της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμός.

“Πίεση, άγχος, αγωνία αλλά τα κατάφερες και πήρες αυτό που ήθελες!

Τέλειωσα τη σχολή μου και την ξεκινάς εσυ..! Και επίσημα φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου φοιτητριουλα μου, ότι και να πω λίγο!

Εγώ πάντα δίπλα σου να σε βοηθάω και να σε στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ! Δεν θέλουν τα Γιάννενα να μας αφήσουν αλλά ούτε και η σχολή μου να αφήσει εμένα”.

Η Ρένα Σταμούλη πάντα είχε στο μυαλό της να λάβει μέρος στις πανελλαδικές και να σπουδάσει στο αγαπημένο της επάγγελμα τη νοσηλευτική. Ήταν αρκετά διστακτική στο να πάρει την τελική απόφαση, ενώ περίμενε να ολοκληρώσει τις σπουδές της η κόρη της που πάντα την παρότρυνε να κάνει το μεγάλο βήμα. 

Τελικά φέτος έδωσε εξετάσεις και κατάφερε να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωννίνων και να εκπληρώσει ένα μεγάλο της όνειρο. Τώρα, βέβαια, θα πρέπει να ακούει με προσοχή τις οδηγίες που θα της δίνει η κόρη της ως πτυχιούχος, σε αυτό το όμορφο εκπαιδευτικό ταξίδι που μόλις ξεκινάει. 

Πηγή:https://cyclades24.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.