Η Pitsos στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

256

Από την ίδρυσή της το 1865, η μάρκα Pitsos είναι συνώνυμο της ζεστασιάς, της αγάπης και της φροντίδας που περιλαμβάνει η έννοια του Σπιτιού στο μυαλό και τη συνείδηση των καταναλωτών στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι η φράση «Είναι Pitsos. Eίναι σπίτι» αποτελεί την καρδιά και ουσία της επικοινωνίας, αλλά και όλων των ενεργειών που συνθέτουν την πορεία της μάρκας.

Δέσμευση και όραμα της Pitsos είναι όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως να μπορούν να χαρούν και να νιώσουν ως σπίτι τους, κάθε χώρο, στον οποίο περνούν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους. Συνειδητά και με προσήλωση, υποστηρίζουμε και συμβάλλουμε με όλες μας τις δράσεις, ώστε κάθε κατάλληλο και ικανό σημείο να μετατραπεί σε ένα αληθινό σπίτι, με θαλπωρή, ζεστασιά και φροντίδα Pitsos.

Στηρίζουμε μαζί το μέλλον μας. Τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Από το 2018 η Pitsos έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζοντας ενεργά τα Σπίτια που φιλοξενούν τα παιδιά του Οργανισμού. Με περισσότερα από 10 σπίτια σε όλη τη χώρα, ο Οργανισμός συμβάλλει καθοριστικά και εργάζεται διαρκώς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών στην Ελλάδα. Στο πολύτιμο αυτό έργο, η Pitsos συμβάλλει με μια σειρά από δράσεις που διαρκώς εξελίσσονται.

Το 2020 προχωρήσαμε σε περαιτέρω ενίσχυση των Σπιτιών του Οργανισμού με την παροχή οικιακών συσκευών Pitsos για τον πληρέστερο και αρτιότερο εξοπλισμό τους. Με σκοπό να κάνουμε το περιβάλλον που μεγαλώνουν τα παιδιά ακόμη πιο ζεστό, φιλικό και σπιτικό, και την καθημερινότητά τους πιο εύκολη.

Όλοι κοντά στα παιδιά, όλοι ασφαλείς!

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες, που προέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας το 2021 η Pitsos θέλησε να αγκαλιάσει τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, φροντίδα και υγιεινή καθαριότητα.
Έτσι όταν την ίδια χρονιά, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημιούργησε 12 Κέντρα διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης για τα παιδιά, η ίδια στάθηκε με χαρά αρωγός στην πολύτιμη αυτή προσπάθεια. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε δωρεά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων, ώστε όλα τα μεταχειρισμένα είδη ένδυσης που παραλαμβάνει ο Οργανισμός, να παραδίδονται στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης, καθαρά, περιποιημένα και σε άριστη κατάσταση, έτοιμα προς χρήση. Για να χαίρονται όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, φρεσκοπλυμένα, καθαρά και λαμπερά ρούχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 12 νέα Κέντρα διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, συστεγάζονται με τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε Αθήνα, Νέα Μάκρη Αττικής, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Πύργο, Τρίπολη, Κόρινθο, Χαλκίδα, Χανιά και Ρέθυμνο. Ενώ ως βασική αρχή τους έχουν την απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και φροντίδας των ρούχων. Όπως άλλωστε η Pitsos ξέρει καλά να πετυχαίνει χρόνια τώρα!

Μέλημά μας, η αληθινή φροντίδα και προστασία όλων των παιδιών.

Πιστεύουμε στο δικαίωμα όλων των παιδιών για αγάπη, φροντίδα και προσοχή. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με αφοσίωση να στηρίζουμε και να ενισχύουμε με τη βοήθεια όλων σας, το ανεκτίμητο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με κάθε τρόπο, με όλη μας τη δύναμη.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-86.png

Πεποίθησή μας ότι η κάλυψη βασικών, απλών αλλά ουσιαστικών, τους αναγκών, όπως για παράδειγμα ένα καλομαγειρεμένο, ζεστό πιάτο φαγητό ή καθαρά φρεσκοπλυμένα ρούχα, θα τα βοηθήσει να απολαύσουν την καθημερινότητά τους ανέμελα και χωρίς καίριες έννοιες. Θα είναι ελεύθερα να παίξουν, να χαρούν, να εξερευνήσουν και να εφεύρουν! Με μόνο όριο τη φαντασία τους, να ονειρευτούν ξανά! Ακόμα και να μετατρέψουν κάτι τόσο κοινό, όπως μια χάρτινη κούτα, σε ένα φανταστικό παιχνίδι, σε ένα… κάστρο ή ένα αεροπλάνο!

Χάρη στη δική σας βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, γίνεστε και εσείς συνοδοιπόροι σε αυτήν την πολύχρονη πορεία στήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Γιατί με κάθε αγορά οικιακής συσκευής Pitsos συμβάλλετε έμπρακτα, ενισχύοντας οικονομικά και παρέχοντας φροντίδα και αγάπη στα παιδιά του Οργανισμού που μας χρειάζονται.

Μέριμνα και έργο όλων μας είναι το Χαμόγελο των Παιδιών να είναι πάντα δυνατό.
Με τη βοήθειά σας ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι και φέτος, εφικτό!

Είναι Pitsos. Είναι σπίτι… με χαμόγελο!

Πηγή:https://www.pitsos.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.