Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας 20 Σεπτεμβρίου 2021

339

Ο Συλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. και η ομάδα γυναικολογικού καρκίνου «Εριφύλη» συνδράμουν στις δράσεις που γίνονται παγκόσμια από το https://www.worldgoday.org/ για να ανοίξει την επικοινωνία με τις ασθενείς που ήδη νοσούν αλλά και με όλη την κοινωνία των πολιτών για να ενημερώσει για όλα τα στάδια, για την πρόληψη, την διάγνωση, την θεραπεία, την διαχείριση της νόσου, για τις παρενέργειες, για την σεξουαλικότητα, την ψυχολογία μας και ότι άλλο μπορεί να μας αφορά.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον γυναικολογικό καρκίνο και η 20η Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γυναικολογικής Ογκολογίας «GO DAY».

Το ΚΕΦΙ και η ομάδα γυναικολογικού καρκίνου «Εριφύλη» συνδράμουν στις δράσεις που γίνονται παγκόσμια από το https://www.worldgoday.org/ για να ανοίξει την επικοινωνία με τις ασθενείς που ήδη νοσούν αλλά και με όλη την κοινωνία των πολιτών για να ενημερώσει για όλα τα στάδια, για την πρόληψη, την διάγνωση, την θεραπεία, την διαχείριση της νόσου, για τις παρενέργειες, για την σεξουαλικότητα, την ψυχολογια μας και ότι άλλο μπορεί να μας αφορά.

Το μότο φέτος είναι «Τόλμησε να ρωτήσεις» τους γιατρούς και τους ειδικούς γύρω από τα διάφορα θέματα που προκύπτουν, αφού «Η πληροφορία είναι πολύ σημαντική αλλά η επικοινωνία είναι η λύση».

Σε αυτή την δράση μπορείτε να συμβάλετε και εσείς απαντώντας σε αυτές τις λίγες ερωτήσεις.

Σε περίπτωση που υπάρχουν απορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. 2106468222 υπ’οψιν “Εριφύλης” Κ.Ε.Φ.Ι. ή με μήνυμα στην σελίδα του FB της “Εριφύλης” https://www.facebook.com/Erifyle/ .

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.