Ναύπλιο: Ο Νίκος συναντήθηκε με την Λένα που του έσωσε την ζωή

5190

Μια ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική συνάντηση υπήρξε στα πλαίσια της φετινής διοργάνωσης του 13ου Παλαμήδειου Πρωταθλήματος Πολεμικών Τεχνών που διεξήχθη στο Ναύπλιο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το ΒΙΝΤΕΟ: 

Πρόκειται για την συνάντηση της Λένας με τον Νίκο. Η Λένα Kοροβήλα, μητέρα αθλητή πολεμικών τεχνών, το 2015 είχε έρθει στο Ναύπλιο με τον γυιό της για να συμμετάσχει εκείνος στην διοργάνωση του Παλαμήδειου.

Στο χώρο της διοργάνωσης είδε τα μέλη των “Δεσμών Αίματος” να προβάλλουν την ιδέα του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας και συγκινήθηκε από τον αγώνα τους να στηρίξουν την προσπάθεια για στήριξη του εθελοντισμού για Δότες Μυελού των Οστών.

Η Λένα αποφάσισε να δόσει δείγμα dna προκειμένου να εγγραφεί στους δότες για να συνδράμει αν χρειαστεί, χαρίζοντας ζωή, σε κάποιον συμβατό πάσχοντα από την σοβαρή ασθένεια.

Ο καιρός περνούσε και η Λένα δεν είχε κάποια ειδοποίηση. Στη συνέχεια όμως υπήρξε ένα τηλέφωνο που την ειδοποιούσε ότι υπάρχει πάσχοντας με απόλυτη συμβατότητα μυελού των οστών με εκείνη. Η Λένα ανταποκρίθηκε άμεσα και η κίνηση της έσωσε την ζωή του Νίκου από την Ελαφόνησο.

Ο Νίκος λοιπόν ήρθε στο Ναύπλιο και συναντήθηκε σήμερα με την Λένα. Ο χώρος της διοργάνωσης πλημμύρισε από ζεστά συναισθήματα, αφού το γεγονός έγινε άμεσα γνωστό στους παρευρισκόμενους.

Ο αθλητισμός και οι πολεμικές τέχνες έγιναν αφορμή να υλοποιηθεί μια πράξη απέραντης ανθρωπιάς. Το έργο των “Δεσμών Αίματος” που τόσα χρόνια οργώνουν την Αργολίδα μαζεύοντας σταγόνα σταγόνα αίμα και εγγράφοντας δότες μυελού των οστών για άλλη μια φορά δικαιώθηκε.

Σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο από την όμορφη συνάντηση.

Στην πρώτη φωτό η Λένα στο 9ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών (14-15 Νοεμβρίου 2015), υπογράφει την αίτηση και γίνετε πιθανή δότρια μυελού των οστών.  Στην δεύτερη φωτό η Λένα δίνει το μόσχευμα στο Αττικό Νοσοκομείο
Οι υπόλοιπες φωτό είναι από την διοργάνωση και την σημερινή συνάντηση ανθρωπιάς.

ΦΩΤΟ:

Πηγή:https://argonafplia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.