Φιλοξενία Ασθενών-ΚΕΦΙ -Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων & Ιατρών Αθήνων

407
https://www.anticancerath.gr/

O Σύλλογος Καρκινοπαθών ,φίλων, Ιατρών Αθήνας (ΚΕΦΙ) μας ενημερώνει για ένα πολύ σημαντικό νέο, για μια πολύτιμη προσφορά ειδικά για τους κατοίκους της Επαρχίας

Διαβάστε την ανακοίνωση τους :

“Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο απόκτημα που Συλλόγου! Η δημιουργία ενός διαμερίσματος φιλοξενίας ασθενών έχει γίνει πραγματικότητα με την πολύτιμη συνεισφορά του εθελοντή και μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Θάνου Τζώτζου.

Το διαμέρισμα προορίζεται για τη φιλοξενία ασθενών που βρίσκονται στην Αθήνα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με σκοπό την πραγματοποίηση  ακτινοβολιών ή και χημειοθεραπειών από επαρχιακές ή νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας.

Θα δίνεται προτεραιότητα σε οικονομικά ασθενέστερους ασθενείς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για οποιαδήποτε διευκρίνιση να απευθύνονται στην κοινωνική λειτουργό του ΚΕΦΙ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2106468222.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά θα στέλνονται στο [email protected]  υπόψη  της κοινωνικής υπηρεσίας του Συλλόγου.

Παρακάτω θα βρείτε συνημμένα την φόρμα αίτησης φιλοξενίας στο διαμέρισμα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομιστούν και τους γενικούς κανόνες λειτουργίας και υποχρεώσεων των φιλοξενούμενων. 

DOWNLOADS

Πηγή:https://www.anticancerath.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.