Ο Παύλος Χάππιλος μαγειρεύει στα τυφλά και στέλνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα!

234
https://meallamatia.gr/

Μια συνταγή γραμμένη στη γραφή Braille των τυφλών, μια ζυγαριά που μιλάει για να ακούς τα γραμμάρια, όλες οι αισθήσεις πλην της όρασης σε εγρήγορση και … ένα διαφορετικό cake λεμόνι με παπαρουνόσπορο είναι έτοιμο!

Ο γνωστός από την πρόσφατη μαγειρική εκπομπή Παύλος Χάππιλος, δέχτηκε την προ-σ-κληση του τυφλού δικηγόρου και διαχειριστή της κοινωνικής ιστοσελίδας meallamatia.gr Βαγγέλη Αυγουλά, έκλεισε τα μάτια του και μπήκε στην κουζίνα για να στείλει το δικό του μήνυμα:

“ότι παρά τα όποια εμπόδια, η ζωή συνεχίζεται!”

Η χημεία των δύο φίλων ήταν εμφανής από τα πρώτα δευτερόλεπτα των γυρισμάτων, ενώ παρακολουθώντας το video απολαμβάνετε τα αστεία και τα πειράγματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

«Η μαγειρική δεν ταυτίζεται με την όραση», μας λέει ο Παύλος Χάππιλος εκτελώντας τη συνταγή για το cake λεμόνι με κλειστά μάτια!

Στο video παρουσιάζονται επίσης πρακτικές πληροφορίες για την καθημερινότητα των τυφλών από τον Βαγγέλη Αυγουλά, ενώ οι δύο φίλοι ανανεώνουν το ραντεβού τους και για τα επόμενα challenges.

Δείτε το video εδώ:

Η ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» είναι μια κοινωνική επιχείρηση που προωθεί τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα δίνοντας παράλληλα θέσεις εργασίας σε ανάπηρα άτομα.

Τα blind cooking videos, είναι μια νέα σειρά από video που υλοποιεί το meallamatia.gr με σκοπό την εξοικείωση της κοινής γνώμης με την αναπηρία.

Η ευρύτερη καμπάνια #SpeakUp που υλοποιεί η ΑΜΚΕ «Με Άλλα Mάτια» μέσω των social media, μετρά πλέον πάνω από 2.500.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μπορείτε να δείτε τη συνολική μας καμπάνια #SpeakUp στα social media μας:

⇒ Facebook
⇒ YouTube
⇒ Instagram
⇒ TikTok

Ο Βαγγέλης και ο Παύλος (φοράει μάσκα στα μάτια)
backstage ο Βαγγέλης και ο Παύλος προετοιμάζονται πριν το γύρισμα τους βλέπουμε μέσα από την οθόνη της κάμερας
ο Βαγγέλης διαβάζει σελίδα braille με τη συνταγή και δίπλα ο Παλύλος
Ο Βαγγέλης και ο Παύλος ενώ έχουν βγάλει το cake από το φούρνο και ετοιμάζονται να βάλουν το γλάσο

Πηγή:https://meallamatia.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.