Η φωνή μιας μητέρας: “Αυτό το παιδί, θέλουν να αφήσουν στο σχολείο μόνο του, χωρίς νοσηλευτή”

1133
https://www.themamagers.gr/

Η Ελευθερία Τέτα είναι η μαμά της 8χρονης Νικολέτας, μιας μαθήτριας που έχει επιληψία. Από την αρχή της σχολικής χρονιάς αυτή η  μαμά δίνει μάχη για να προσληφθεί στο σχολείο σχολικός νοσηλευτής για το παιδί της και για όσα παιδιά τον χρειάζονται λόγω της κατάστασης της υγείας τους.

Σήμερα, η Ελευθερία Τέτα ανάρτησε μια φωτογραφία με την 8χρονη κόρη της γράφοντας το παρακάτω κείμενο:

Για να καταλάβετε τη σχολική καθημερινότητα ενός παιδιού με επιληψία, σας δείχνω μια εικόνα.

Το επιληπτικό άτομο επηρεάζετε από το περιβάλλον που βρίσκεται . Επιβαρύνεται έντονα από τις φωνές και τον αντίλαλο που δημιουργείται σε μια σχολική αίθουσα , στους διαδρόμους του σχολείου και στο προαύλιο. Από τη ζέστη. Από τις συνεχείς ομιλίες. Ένα περιβάλλον όπου ένα υγιές παιδί απλώς θα γυρνούσε κουρασμένο στο σπίτι το μεσημέρι, ενώ ένα επιληπτικό παιδί κουράζεται γρήγορα με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει κρίση.

Αυτό το παιδί, θέλουν να το αφήσουν στο σχολείο μόνο του, χωρίς νοσηλευτή ! Και μια χαρά τα καταφέρνουν γιατί αυτό κάνουν . Και δεν είναι η πρώτη φορά. Και θυμώνω.

Η φωνή μιας μητέρας: "Αυτό το παιδί, θέλουν να αφήσουν στο σχολείο μόνο του, χωρίς νοσηλευτή"

Ελευθερία Τέτα

Πηγή:https://www.themamagers.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.