Στηρίζουμε όλοι μαζί την μικρή Αθανασία

186
https://cancergr.blogspot.com/

Η Αθανασία ανεβαίνει την δικό της Γολγοθά.

Το 14χρονο κορίτσι διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της. Χρειάζεται άμεση θεραπεία – επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ESSEN της Γερμανίας.

Κατάγεται από την Ελάτεια και η δήμαρχος Αμφίκλειας  – Ελάτειας Σούλα Στιβακτή κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί, να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται.

Όλοι όμως, μπορούμε να τα καταφέρουμε, όπως έχουμε αποδείξει τόσες και τόσες φορές, προσφέροντας την βοήθεια μας σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Στιβακτή:

“Στηρίζουμε όλοι μαζί την μικρή Αθανασία”

Η μικρή Αθανασία, μαθήτρια Γυμνασίου με καταγωγή από την Ελάτεια, διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της. Χρειάζεται άμεση θεραπεία – επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ESSEN της Γερμανίας.

Το ποσό για την επέμβαση είναι μεγάλο, καθώς απαιτούνται προεγχειρητικά εξειδικευμένες γενετικές αναλύσεις και βιοψίες οι οποίες είναι πολυδάπανες και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 14χρονου κοριτσιού, υπάρχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και νοσηλείας στο εξωτερικό, και το παιδί να μπορέσει να θεραπευθεί.

Όποιος μπορεί να συνεισφέρει στηρίζοντας τον αγώνα της οικογένειας, μπορεί να συμβάλει οικονομικά στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμού στους οποίους δικαιούχοι είναι η μητέρα: κ. Κατερίνα Κ…..,καθώς επίσης ο πατέρας και η μικρή Αθανασία

Λογαριασμός τράπεζα Πειραιώς:

GR 44.0171.1130.0061.1401.0054.149

Λογαριασμός Εθνικής τράπεζα:

GR 49.0110.8720.0000.8720.0275.532

Συντάκτης: ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΛΟΝΤΖΟΣ

Πηγή: https://tvstar.gr/Αναρτήθηκε από Dimitris Margaritis 

Το είδαμε στο :https://cancergr.blogspot.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.