Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΈνα δώρο για καλό σκοπό

Ένα δώρο για καλό σκοπό

Μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και προσφέρουμε το smartphone που δεν χρησιμοποιούμε πια προκειμένου να φτάσει στα χέρια οικογενειών που το έχουν ανάγκη, μαζί με δωρεάν data για έναν χρόνο

Σε ένα κόσμο που διαρκώς αλλάζει το μοναδικό σημείο σταθερότητας είναι οι σχέσεις και η διαπροσωπική επαφή. Την εποχή της πανδημίας την οποία βιώνουμε ακόμη, η έλλειψη της κοντινής επαφής αποδείχτηκε αφόρητη και το μόνο που κράτησε τους ανθρώπους κοντά, ήταν και είναι η επικοινωνία και η συνδεσιμότητα. Η τεχνολογία αποδείχτηκε το μεγάλο όπλο για να αντιμετωπίσουμε τη μοναξιά και την απομόνωση.

Ακόμα και όταν δεν έχουμε την ευκαιρία για μια μεγάλη αγκαλιά ή για μια τετ α τετ κουβέντα ώστε να συζητήσουμε όλα όσα μάς απασχολούν, μπορούμε μέσα από το smartphone να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και τις αγωνίες μας, να παίρνουμε δύναμη και θάρρος για το μέλλον, να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματά μας. Οι παππούδες στέλνουν ηλεκτρονικές αγκαλιές στα εγγόνια τους, άνθρωποι με συγγενείς και φίλους στο εξωτερικό κρατούν ζωντανή την επαφή, και ο καθένας από εμάς εύχεται σε οικογένεια και φίλους για τα γενέθλια, τη γιορτή ή μια επέτειό του.

Οι γιορτές θέλουν επαφή


Κατά τη διάρκεια των γιορτών θέλουμε ακόμη περισσότερο να βρεθούμε με αυτούς που αγαπάμε. Όταν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, η έλλειψη μιας σφιχτής αγκαλιάς μπορεί να αντισταθμιστεί σε ένα βαθμό με ένα βίντεο, ένα τηλέφωνο ή μια βιντεοκλήση. Το smartphone και η σύνδεση στο Internet φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και σε αντίξοες συνθήκες, μόνο που δεν είναι δεδομένα στοιχεία της καθημερινότητας για όλους, καθώς υπάρχουν πολλές οικογένειες που δεν μπορούν να υποστηρίξουν την αγορά ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου ή το κόστος πρόσβασης στο Internet.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ένα smartphone


Τα Χριστούγεννα είναι συνώνυμα της σύνδεσης με τους αγαπημένους μας, αλλά πολλά σπίτια εξακολουθούν να μην είναι online. Ευτυχώς φέτος η Vodafone φέρνει το δώρο της συνδεσιμότητας σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, και μας καλεί όλους να αλλάξουμε τα πράγματα μαζί. Αρκεί το πνεύμα των Χριστουγέννων και ένα smartphone που δεν χρησιμοποιείται πια.

Η Vodafone καλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά αγάπης, απλώς χαρίζοντας το παλιό τους smartphone, με στόχο να βοηθηθούν ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποί μας και η πρόσβαση στο Internet να γίνει ισότιμη για όλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να δώσει σε ένα κατάστημα Vodafone το smartphone που δεν χρησιμοποιεί.

Τα smartphones θα πρέπει να είναι τεχνολογίας 4G, με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS, με έτος κυκλοφορίας από το 2017 και μετά και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, χωρίς εμφανείς φθορές και να είναι ικανά να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά.

Η Vodafone θα ελέγχει τη συσκευή με την υπηρεσία Check & Go και στη συνέχεια, εάν χρειάζεται, θα το επισκευάζει και θα το αναβαθμίζει μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair. Το smartphone θα παραδίδεται στον νέο του κάτοχο, σε μία οικογένεια που έχει ανάγκη, μαζί με μία κάρτα sim με απεριόριστα data για ένα χρόνο, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ένα καλύτερο μέλλον για όλους


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφέρουν έως τις 9 Ιανουαρίου το smartphone που δεν χρησιμοποιούν πια. Η δράση αυτή εντάσσεται στην στρατηγική τοποθέτηση της Vodafone: Together We Can και αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η συνεργασία ανθρώπου και τεχνολογίας μπορεί δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον, σε μία βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Η Vodafone συνεργάζεται για ακόμα μία φορά και συνεισφέρει στο πολύτιμο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, τα οποία μετρούν ήδη 45 χρόνια εκτενούς δράσης και εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που μάς ζητά λίγο από το χρόνο μας και μία συσκευή που για εμάς δεν είναι χρήσιμη πια, αλλά για κάποιους τόσο απαραίτητη καθώς θα τους χαρίσει νέες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα τους.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές που μπορούν να συμμετέχουν, στο www.vodafone.gr/everyone-connectedThemainsights © 2018 | Developed by cloudevo

Πηγή:https://longform.protothema.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα