Η εταιρεία KRAFT Paints δίπλα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

137
https://www.hamogelo.gr/

Η εταιρεία KRAFT Paints στέκεται, για ακόμη μία φορά, δίπλα στα παιδιά μας προσφέροντας, συνολικά, 1 τόνο (1000L) χρώμα για τις ανάγκες ανακατασκευής του Νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσής του Oργανισμού μας στο Κορωπί.

Το νέο μας καινοτόμο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενεί δράσεις με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη, τόσο δεξιοτήτων ζωής, όσο και πρακτικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε παιδιά, νέους, ενήλικες αλλά και φοιτητές και επαγγελματίες. Κάνοντας πράξη τους στόχους της στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η αγαπημένη εταιρεία KRAFT Paints δηλώνει τη στήριξή της στο μέλλον της χώρας, τα παιδιά, «χρωματίζοντας» το Αύριο για εκείνα και γεμίζοντάς τα αισιοδοξία και διάθεση για μάθηση.

Ακολουθώντας πιστά τις Αρχές και τις Αξίες που τη διέπουν, η KRAFT Paints δημιουργεί ενέργειες που αφορούν τους τρεις πυλώνες ΕΚΕ της. Καλύπτοντας τους πυλώνες των Παιδιών και της Συνεισφοράς στο Σύνολο, η δωρεά χρώματος για τις ανάγκες του Νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στοχεύει στο να ενισχύσει τη βάση της κοινωνίας μας, όχι θεωρητικά αλλά ουσιαστικά. Με αυτόν τον τρόπο η KRAFT Paints στέκεται, έμπρακτα, δίπλα στα παιδιά και ενισχύει την ελπίδα, τη χαρά, την αισιοδοξία, το παιχνίδι και τη δημιουργικότητά τους. Παράλληλα, η υποστήριξη ΜΚΟ με ανθρωπιστικό χαρακτήρα συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της KRAFT Paints που μέσα από το νέο της ΕΚΕ πλάνο έχει έναν και μόνο στόχο: Να χρωματίσει, μαζί μας, το Αύριο.

Νέο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στο Κορωπί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοδοξεί να εγκαινιάσει σύντομα στο Κορωπί Αττικής ένα νέο, καινοτόμο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, κατάλληλα διαμορφωμένο για να φιλοξενεί δράσεις με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη, τόσο δεξιοτήτων ζωής, όσο και πρακτικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε παιδιά, νέους, ενήλικες αλλά και φοιτητές και επαγγελματίες.

Στο νέο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης θα βρουν μία δυναμική στέγη τα υπάρχοντα εκπαιδευτικά εργαλεία που σχεδιάζει και προσφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μικρούς και μεγάλους, όπως είναι οι οργανωμένες διαδραστικές, βιωματικές δράσεις πρόληψης & ευαισθητοποίησης για θέματα που αφορούν άμεσα τα παιδιά σε ό,τι άπτεται της καθημερινότητάς τους, αλλά και το μέλλον τους (Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο, Bullying κ.ά.).

Επιπλέον, το νέο Κέντρο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης φιλοδοξεί να γίνει προορισμός για παιδιά και για νέους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους — από τις παραδοσιακές κατασκευαστικές τέχνες και τις αγροτικές εργασίες, έως τις νέες τεχνολογίες και τον αθλητισμό. Στο Κέντρο θα λειτουργήσει επίσης το «NetAcad της Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Smile Academy» – ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κοινωνικού χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων για νέους και νέες, στους τομείς των Nέων Tεχνολογιών και της Ψηφιακής Οικονομίας, το οποίο υλοποιείται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τη Cisco Greece και με τη συνδρομή της OTEAcademy.

Έτσι, υπακούοντας στις ταγές της βιωσιμότητας και της εργονομίας, γίνεται προσπάθεια για να σχεδιαστούν οι υποδομές του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν πολλές χρήσεις, από τη διοργάνωση μεγάλων ενημερωτικών ή αθλητικών εκδηλώσεων, έως τη λειτουργία pop-up εργαστηρίων πρακτικών δεξιοτήτων.

Τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των δράσεων του Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης θα αναλάβει το επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε άμεση συνεργασία με ειδικούς από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και επιστημονικούς φορείς σε πανελλαδικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, με τους οποίους ο Οργανισμός έχει υπογράψει Σύμφωνα Συνεργασίας.

Όπως όλες οι δράσεις και οι υπηρεσίες που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έτσι και οι εκπαιδευτικές δράσεις του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στο Κορωπί Αττικής θα προσφέρονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες εκπαιδευόμενους.

Πηγή:https://www.hamogelo.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.