Διακοπές ρεύματος: «1.000 νοικοκυριά ακόμα χωρίς ρεύμα», λέει ο πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ .

252
https://www.newsit.gr/

Βολές κατά πάντων εξαπολύει ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, που μιλάει στο newsit.gr και τονίζει ότι πρέπει όλοι οι αρμόδιοι να συνεργαστούν σωστά για να μπορέσουν να επιδιορθωθούν οι διακοπές ρεύματος που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν σχεδόν 1.000 νοικοκυριά.

Μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί με τις διακοπές ρεύματος, ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, σημειώνει πως «έχουν ακόμα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση σχεδόν οι ίδιες περιοχές με χθες Τετάρτη (26.1.2022). Στον Μαραθώνα, τα Σπάτα, την Αρτέμιδα, τον Χολαργό, το Χαλάνδρι, την Αγία Παρασκευή, στου Παπάγου, τα Μελίσσια, την Φιλοθέη, την Ηλιούπολη και τον Άγιο Δημήτριο. Μόνο στον Άλιμο καταφέραμε να επιδιορθώσουμε. Δώσαμε τώρα την μέση τάση. Τα προβλήματα είναι πολλά, πρέπει να δώσουμε την χαμηλή τάση».

Ο κ. Μανιάτης επισημαίνει ότι «αυτό που μας καθυστερεί είναι αυτά που προκύπτουν από την μη συνεργασία των πολλών. Όταν πάνε σε μια δουλειά οι τεχνικοί και δεν μπορούν να τη φτιάξουν επειδή γλιστράει ο γερανός, γιατί δεν έχουν ρίξει αλάτι οι δήμαρχοι, η περιφέρεια και άλλα πολλά και χάνονται αρκετές εργατοώρες, αυτά θα γίνονται».

Συμπληρώνει ότι υπάρχει ανάγκη να ρίξουν αλάτι οι δήμοι για να διευκολυνθεί το έργο της ΔΕΗ. «Κάνω έκκληση οι δήμοι να ρίξουν αλάτι στις περιοχές τους. Ξέρουν που έχουν σπάσει κολώνες, που έχουν πέσει οι γραμμές, καλώδια. Για να μπορέσουμε να δουλέψουν τα συνεργεία. Και να πουν στους κατοίκους που έχουν τα αμάξια να τα μετακινήσουν γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κινήσεις έτσι», καταλήγει ο πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΗ.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή:https://www.newsit.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.