Τελικά σε τι χρησιμεύει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

1494

Κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γίνεται ακριβώς η ίδια συζήτηση. Οι μισοί τάσσονται υπέρ και αγοράζουν λουλούδια και αρκουδάκια και οι άλλοι μισοί κοροϊδεύουν και παθαίνουν αλλεργία μόνο με το άκουσμα αυτή της γιορτής. Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μια ξενόφερτη συνήθεια, ότι εμείς δεν έχουμε Άγιο Βαλεντίνο. Λες και η μόνο συνήθεια που έχουμε υιοθετήσει είναι αυτή.

Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε των άκρων σκεφτήκαμε να αναφέρουμε μερικούς λόγους που δικαιολογούν αυτή τη λατρεία για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Είναι μια ευκαιρία να σπάσουμε τη ρουτίνα και να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Μπορούμε να πούμε ένα σ αγαπώ στο σύντροφό μας, τον οποίο ενδεχομένως έχουμε λόγο παραμελήσει τον τελευταίο καιρό λόγω των απαιτήσεων της καθημερινότητας.

Είναι μια ωραία ευκαιρία να κάνετε δώρο στον αγαπημένο σας. Ακόμα και αν είναι κάτι συμβολικό, η κίνηση μετράει. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα γελάσετε, θα σχολιάσετε και θα έρθετε πιο κοντά.

Αν είστε χρόνια μαζί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας κάνει να θυμηθείτε τα παλιά, τότε που πρωτογνωριστήκατε.

Και αν παρόλα αυτά δεν συμφωνείτε με τα παραπάνω, μη δίνετε σημασία μια μέρα είναι θα περάσει.

Πηγή:http://jenny.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.