Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήΓΥΝΑΙΚΑΟ καρκίνος του μαστού τις έκανε να ξαναγεννηθούν. Δύο Survivors μιλούν ανοιχτά...

Ο καρκίνος του μαστού τις έκανε να ξαναγεννηθούν. Δύο Survivors μιλούν ανοιχτά για τη μάχη τους


Ο μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, κλείνει κάπου εδώ και για το LadyLike. Η αυλαία θα πέσει με δυο σπουδαίες πρωταγωνίστριες, τα ονόματα των οποίων μπορεί να μην έχεις ξαναδεί σε κάποια γιγαντοαφίσα, αλλά αξίζει να δεις έστω και σε οθόνη κινητού. Η Μαρία Βαλσαμή και η Μαρία Καλογεροπούλου έχουν παλέψει και έχουν νικήσει τον καρκίνο του μαστού.

Κάθονται η μία απέναντι στην άλλη και μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε 15 λεπτά. Ο καρκίνος του μαστού, τους άλλαξε τη ζωή με έναν τρόπο που καμια τους δεν φανταζόταν ποτέ. Σε αυτό το βίντεο θα δεις δυο γυναίκες, των οποίων η δύναμη διαπερνά την οθόνη, να εξομολογούνται όλα όσα πέρασαν, τα λάθη, τις δύσκολες στιγμές τους, τις σκέψεις, τα γέλια και τα κλάματα, αλλά κυρίως τη ζωή τους σήμερα.

Καρκίνος του μαστού: 15 λεπτά με δύο γυναίκες που ξαναγεννήθηκαν

Είμαστε τυχερές. Όταν σου δίνει δεύτερη ευκαιρία να μπορείς να το αντιμετωπίσεις είναι τύχη.

Όλα ξεκίνησαν από μια ψηλάφηση και μια μαστογραφία που μπήκε σε ένα συρτάρι. Οι δυο τους παραδέχονται τα λάθη τους και μιλούν ανοιχτά για όσα τις έκαναν να κλάψουν, αλλά και να γελάσουν κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους με τον καρκίνο του μαστού. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία στην αντιμετώπισή του;

Ο γιατρός της Μαρίας Β. της είπε μια μεγάλη αλήθεια. «Τον γιατρό τον έχεις μέσα σου και πες του να με βοηθήσει», μάς λέει στο βίντεο. «Κατά τη διάρκεια των θεραπειών, κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με έβλεπα όμορφη. Όμορφη γι’ αυτό που έβγαζα από μέσα μου κι όχι για την απώλεια», εξομολογείται η Μαρία Β.

Την επόμενη μέρα του χειρουργείου μου, νόμιζα ότι είχα ξαναγεννηθεί.

«Καμια φορά αναπολώ την περίοδο αυτή γιατί δεν μπορούσε τίποτα να με ταράξει. Λες και υπήρχε γύρω μου ένα φίλτρο σε όλα», λέει η Μαρία Β. για το σημείο μηδέν της όπως ορίζει την περίοδο που πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού.

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου και τη ζωή, τίποτα δεν μπορεί να σε πάρει από κάτω. Οι δυο Μαρίες που έκατσαν απέναντί μου είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι είμαστε πολύ πιο δυνατές από κάθε εμπόδιο που μπορεί να βρεθεί μπροστά μας, αρκεί να μας αγαπάμε. Μην αφήνετε τις μέρες να περνούν, κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με την πρόληψη.

Πηγή:https://www.ladylike.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Advertisingspot_img

Δημοφιλη αρθρα