Στο δρόμο της ιατρικής αποκατάστασης ο Θύμιος

683
https://anikolouli.gr/

Με αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον ο ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο, που η ιστορία του συγκίνησε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, η διαδικασία για την ιατρική αποκατάσταση του προσώπου του, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Θύμιος Μπουγάς, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου καθημερινά πραγματοποιεί επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Να θυμίσουμε ότι αρκετοί ήταν οι γιατροί που είχαν επικοινωνήσει και με το “Τούνελ” δηλώνοντας την πρόθεσή τους να τον βοηθήσουν.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα. Στη συνέχεια θα προχωρήσουν στις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις εφαρμόζοντας το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας , οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Ιδιωτικό Θεραπευτήριο των Αθηνών έχει αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα συνδράμουν και πανεπιστημιακοί ιατροί .

Ο Θύμιος Μπουγάς, ο άνδρας που ευαισθητοποίησε όλη τη χώρα με την ιστορία του και έγινε σύμβολο κατά του bullying, μίλησε για πρώτη φορά ζωντανά στο «Τούνελ», μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του.

Σε σύνδεση με την εκπομπή από τον Πύργο, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν.

Η Αγγελική Νικολούλη του είπε να αφήσει πίσω του όλα τα αρνητικά και να δεχτεί την αλλαγή στη ζωή του για μία νέα αρχή.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε αν θα τη συναντούσε τυχαία στο δρόμο, απάντησε:

«Τίποτα, τι να τους πω…»

Η Αγγελική του μετέφερε πως κάποιοι από την παρέα έχουν μετανιώσει για το άγριο bullying που του έκαναν και ζητούν πλέον συγγνώμη, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν το ίδιο σκληροί.

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο», απάντησε ο Θύμιος.

Δείτε το video:

https://www.megatv.com/embed/?p=2020693838

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, μίλησε για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε. Πολλοί από αυτούς είχαν επικοινωνήσει και με το «Τούνελ».

Πηγή:https://anikolouli.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.