Η. Μαμαλάκης: Δίνει δωρεάν συνταγές για ασθενείς σε χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία

1450

«Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο μαγειρικής γραμμένο ειδικά για ασθενείς με νεόπλασμα που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας».
Ένα δωρεάν, ηλεκτρονικό βιβλίο γραμμένο ειδικά για τους ασθενείς που δίνουν την δική τους μεγάλη μάχη και βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, έγραψε ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.

Όπως μοιράστηκε με ανάρτησή του στο Facebook, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με γιατρούς, προσπάθησαν να συνταιριάξουν γεύση και υγεία για μία πολύ ευαίσθητη κι απαιτητική περίοδο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του:
«Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο μαγειρικής γραμμένο ειδικά για ασθενείς με νεόπλασμα που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας . Μια πολύ ευαίσθητη περίοδος μια και το πεπτικό δυσκολεύεται πολύ ενώ οι αντίστασης του σώματος πέφτουν όπως και ψυχολογία. Με πολύ χαρά δέχτηκα αυτή την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ειδικά την Μαρία Τόλια αναπληρώτρια καθηγήτρια της ακτινοθεραπείας. Η στενή μου συνεργασία και καθοδήγηση με τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο Δημήτρη Πέτσιος ήταν σημαντική διότι μαζί προσπαθήσαμε να συνταιριάξουμε γεύση και υγεία».

Όπως σημειώνει σε νεότερη ανάρτησή του: «Τυπώστε το και θα έχετε έναν οδηγό διατροφής δωρεάν».

Πηγή: www.rosa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.