Ρέθυμνο: Η μερακλίνα στο απορριμματοφόρο που αξίζει το σεβασμό μας!

982
https://www.daynight.gr/

Η αλήθεια είναι ότι το πως μας συμπεριφέρονται οι άλλοι, εξαρτάται από εμάς σε μεγάλο βαθμό. Άντε τώρα όμως να το κάνει πράξη ο καθένας μας αυτό, στην καθημερινότητά του στο Ρέθυμνο…

Γράφει ο «Ρεθεμνιώτης» για το Daynight.gr

Κι όμως! Μέσα από το αυτοκίνητο, είδα αυτή τη γυναίκα να κερδίζει τον σεβασμό όλων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κάνοντας απλά τη δουλειά της!

Είναι μια πραγματική μερακλίνα με τον συνοδό της, πολύ δουλευταρού και αξιοπρεπέστατη. Με τις κινήσεις της βοηθάει όλο το πλήρωμα του απορριμματοφόρου να κάνει σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά του και με ασφάλεια.

Γνωρίζουμε δυστυχώς πόσο επικίνδυνη είναι η διέλευση των πεζών στην παραλιακή οδό του Ρεθύμνου, προσθέστε και τα αυτοκίνητα και τον κίνδυνο για τους εργαζόμενους, αλλά ένας θετικός ανθρώπινος παράγοντας πάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ενώ λοιπόν υπήρχε ουρά αυτοκινήτων, κανείς δεν κόρναρε για να φύγει πιο βιαστικά. Η εργαζόμενη παρατήρησε  ότι είχαν ξεχάσει να συλλέξουν δύο σακούλες σκουπιδιών και με ευγένεια και όμορφες κινήσεις ζήτησε να γίνει χώρος από τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια και με τη συνδρομή του συνοδού, συναδέλφου της με γρήγορες κινήσεις μετέφεραν και τα υπόλοιπα απορρίμματα.

Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε σε όλα τα πόστα! Και μπράβο στη γυναίκα αυτή που κάνει μια τόσο δύσκολη δουλειά με τόσο όμορφο και συνετό τρόπο.

Πηγή:https://www.daynight.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.