Για να μη φτάσει ποτέ μια γυναίκα σ αυτήν τη θέση : “Σε παρακαλώ φύγε”

7428

Μία ανάρτηση “γροθιά” στη διαδικτυακή σελίδα της Michelle Woods   από της 15/9/2019 , μία ανάρτηση απελπισίας , τόλμης, έκκλησης και προτροπής για όσες γυναίκες είναι στα πρόθυρα της οικογενειακής βίας για να μη φτάσουν ποτέ σ αυτήν τη θέση και ποτέ, ποτέ στην θέση χωρίς γυρισμό.

Δείτε το κείμενο της :

“Ο πρώην άντρας μου δεν το έχει πάει ποτέ τόσο μακριά.

Όχι τόσο μακριά.

Φώναξε, απείλησε, έσπρωξε, πνίγηκε, είπε ψέματα, έκλαιγε, έκλεψε, είπε ψέματα… πάλι… με χτύπησε στα πόδια, με έσυρε σε όλα τα δωμάτια, αλλά ποτέ τόσο πριν.

Ναι, μου πήρε μερικές μπύρες και τόση υποστήριξη ηθικής για να έχω το θάρρος να τα βάλω επιτέλους στο διαδίκτυο, αλλά εδώ είναι.

Βγες έξω.

Φύγε όσο μπορείς.

Φύγε πριν ο αδερφός σου πρέπει να προετοιμαστεί από νοσοκόμες στα επείγοντα για να σε δουν. Φύγε πριν η αδερφή σου σχεδόν κάνει μια αποβολή με την πρώτη ματιά του προσώπου σου, μελανιασμένο, με ράματα γεμάτο.

Φύγε πριν η μητέρα σου σου κάνει σούπα για να φας με καλαμάκι ρουφηχτά ανάμεσα στο πρησμένο κάτω χείλος σου και το ραμμένο άνω χείλος σου.

Σε παρακαλώ, φύγε!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.