Τα γαϊδουράκια βρέθηκαν, και με ασφάλεια επέστρεψαν στην αγκαλιά των παιδιών μας

319

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Τα γαϊδουράκια βρέθηκαν, και με ασφάλεια επέστρεψαν στην αγκαλιά των παιδιών μας

Ο Οργανισμός αγαπάει τα παιδιά, αλλά αγαπάει και τα ζώα που είναι κοντά στα παιδιά

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σχετικά με την εξαφάνιση δύο γαϊδουριών που μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά στο Αγρόκτημα του Οργανισμού στην Κέρκυρα:

Ξημερώματα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2022, οι άνθρωποι της Γραμμής SOS 1056 του Οργανισμού, δέχθηκαν κλήση από συμπολίτη μας, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως πήρε στην κυριότητά του τα δύο γαϊδουράκια με σκοπό να τα προφυλλάξει.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης, ο Μάρκος και η Γωγώ, οι αγαπημένοι σύντροφοι των παιδιών, επέστρεψαν με ασφάλεια στο Αγρόκτημα και στην αγκαλιά των παιδιών που τόσο τα λαχταρούσαν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αγαπάει τα παιδιά, αλλά αγαπάει και τα ζώα που είναι κοντά στα παιδιά. Στα 11 Σπίτια του πανελλαδικά, όπου οι υποδομές το επιτρέπουν, οι άνθρωποι που μεγαλώνουν τα παιδιά επιδιώκουν να τους προσφέρουν συντρόφους χαράς και ελπίδας, για την καλύτερη πλευρά του κόσμου. Η σχέση μας με τα ζώα είναι ένα μάθημα τρυφερότητας και σεβασμού, τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού, για μία ακόμη φορά, ευχαριστούν από καρδιάς όλο τον κόσμο για την άμεση κινητοποίηση και υποστήριξη.

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλ. 11040

[email protected]

Πηγή:https://www.hamogelo.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.