Παναγιώτης-Ραφαήλ: “Tα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!”

964
Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Οι γονείς του Παναγιωτάκη μας ενημερώνουν μέσα από τη σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ για την πορεία ,την εξέλιξη και τα κατορθώματα του μικρού αγωνιστή εκφράζοντας πάντα τις ευχαριστίες τους στον κόσμο που συνέβαλε για το σωτήριο ταξίδι στην Αμερική όπου έλαβε την κατάλληλη θεραπεία για να τον βλέπουμε δυνατό και χαρούμενο πλέον στο σπίτι του στην Ελλάδα.

Διαβάστε την ανάρτησή τους:

“Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.