Κολωνός: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες άλλων τριών συλληφθέντων για την υπόθεση της 12χρονης

294
https://www.newsit.gr/

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τριών εκ των τελευταίων (χρονικά) συλληφθέντων για την υπόθεση του Κολωνού, το βιασμό και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης, έδωσε σήμερα (18.11.2022) η ΕΛ.ΑΣ. 

Οι τρεις συλληφθέντες, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., είναι ο προπονητής futsal, ο ηλεκτρολόγος πλοίων και ένας άνδρας που εμφανιζόταν ως εισοδηματίας. Όταν δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση του Κολωνού, ο βιασμός και η σεξουαλική εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού, οι τρεις άνδρες είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να πουν ότι συνομιλούσαν μέσω εφαρμογής με λογαριασμό που, όπως κατηγορείται, είχε ανοίξει ο Ηλίας Μίχας για τη 12χρονη. 

Αρνήθηκαν ότι είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι, ότι είχαν μαζί του σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής αλλά η 12χρονη φέρεται ότι τους αναγνώρισε σε μια από τις καταθέσεις της. Έτσι, ενώ είχαν πάει στη ΓΑΔΑ προς το τέλος Οκτωβρίου και είχαν αφεθεί ελεύθεροι, στις 3 και 4 Νοεμβρίου, συνελήφθησαν. 

Πρόκειται για τους:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα

3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη «για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Πηγή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.