Πάτερ Αντώνιος: Διαβάστε το κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

3612

από Ιωάννη Παναγιωτόπουλο
“Μετά τόν πλήρη έλεγχο στους λογαριασμούς προκύπτει ότι όλοι οι λογαριασμοί ανήκουν στη Κιβωτό και ουδείς στον Πατέρα Αντώνιο, εκτός από τον κοινό λογαριασμό τους 130.000 ευρώ από πώληση κατοικίας στην Αρτέμιδα τις μισθοδοσίας του Πατέρα και τις οικονομίες της πρεσβυτέρας, επίσης ή σακούλα με τά 15 κιλά χρυσό ήταν τελικά φο μπιζου όπου τα προόριζαν για δώρα στα κορίτσια της δομής.Μυστικη κρύπτη με χρηματοκιβώτιο δεν προκύπτει από καμία δήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά τα ΜΜΕ έλεγαν ψέματα, επίσης η περιβόητη Πόρσε ήταν τελικά ένα ΚΙΑ εικοσαετίας, επίσης η πολυτελής μεζονέτα που βλέπαμε στους δέκτες μας ήταν παραπλανητική μιας και ακριβώς δίπλα ήταν τό πουλημένο ακίνητο πού αναφέρω παραπάνω.
Τέλος κατηγορήθηκε μέχρι ότι δεν φοράει τον Σταυρό φανερά.Μα ό Σταυρός δεν είναι κόσμημα προς θαυμασμό,ο Σταύρος τού Χριστού φοριέται από έξω μόνο όταν ό κάθε ιερέας ιερουργεί μυστήρια ή τελεί Θεία Λειτουργία.
Όλα τά παραπάνω πού αποδεικνύουν την αθωότητα τού Πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας δεν την έδειξε κανένα μέσον… Δεν μου κάνει καμία εντύπωση! Η λάσπη είναι ο φυσικός τους χώρος! Χωρις λογια για την ψυχη όλων μας ομως!!! “

Dr Γρηγόρης Βασιλειάδης Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.