Συγκινητική η συμμετοχή στα Silent Auctions για τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

274
https://www.cnn.gr/

Τα Silent Auctions για τα Ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του πρόωρα χαμένου ολυμπιονίκη γίνεται πραγματικότητα.

Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες κι αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις δύο οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

-ΛΑΜΨΗ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

-ΦΛΟΓΑ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

-Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

-Σύλλογος ΣεισμόπληκτωνΔήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

-ΆΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

-Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος.

«Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας», καταλήγει η οικογένεια του Αλέξανδρου.

Η ανάρτηση στη σελίδα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:

Πηγή:cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.