Το δώρο από το χαρτζιλίκι για τα παιδιά του πολέμου

146

Μια αληθινή ιστορία από ένα μικρό αγόρι που θέλησε να προσφέρει ένα δώρο από το χαρτζιλίκι του στα παιδιά που δεν θα επισκεφτεί φέτος ο Αγιος Βασίλης .

Ο μικρός πηγαίνει με την μαμά του στο κατάστημα, κρατάει ένα 20 ευρω και ζητά ένα δώρο για εκείνον και έναν δώρο 10 ευρώ για το καλάθι της Κοινωνικής Υπηρεσίας προς τα παιδιά του πολέμου της Ουκρανίας και των Δομών της Σύρου.

Η μαμά ρωτά αν μπορεί να το αφήσει στο κατ/μα ,την ρωτούν αν εκείνη ενημέρωσε το παιδί για τη δράση για να απαντήσει ότι δε γνωρίζει από που το έμαθε ο μικρός και ζήτησε να συμμετέχει με το χαρτζιλίκι του .

Το δώρο μας περίμενε ,μας συγκίνησε και μας έδωσε ελπίδα .

Για εμάς που ασχολούμαστε με τους ανθρώπους η πράξη του μικρού άγνωστου φίλου μας ήταν το καλύτερο δώρο για τις γιορτές.

Ευχαριστούμε τους άγνωστους γονείς του για το χαρακτήρα του παιδιού τους και μέσα στους 25.000 κατοίκους του μικρού νησιού μας χαιρόμαστε για το λαμπερό σας αστεράκι…μας δίνει δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Καλές γιορτές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.