Η Σύρος έχει κοινωνικό πρόσωπο και το αποδεικνύει

187

Μία τεράστια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά σε διάφορες κοινωνικές δομές της Σύρου αλλά και για τα παιδιά στην Ουκρανία ανοίγουν μικροί και μεγάλοι στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Συγκεκριμένα, φέτος λίγο πριν τα Χριστούγεννα και για δεύτερη φορά, ο Δήμος καλεί μικρούς και μεγάλους να παραδώσουν παιχνίδια σε καλή κατάσταση ή καινούργια, προκειμένου να τα προωθήσει σε δομές του νησιού που έχουν ανάγκη, αλλά και στα παιδιά που βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία.

Αρκετοί πολίτες ανταποκρίθηκαν μέχρι σήμερα, πηγαίνοντας παιχνίδια στην πλατεία Μιαούλη το περασμένο Σάββατο, το πρωί, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αφήνουν τα παιχνίδια που επιθυμούν να διαθέσουν στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Το χρονικό περιθώριο που δίνει ο Δήμος είναι μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων, ώστε αυτά να σταλούν στην Ουκρανία μέσω της Πρεσβείας της άλλης χώρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Συντάκτης: Άννα – Τερέζα Δαλμυρά

Πηγή:https://www.koinignomi.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.