Θύμιος Μπουγάς :Ένας άνθρωπος που χλεύασαν, εκφόβισαν, ανάγκασαν σε φυγή, έχει πια μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

1538
Εφημερίδα Πρωινή | Via-Maria Giannoutsou | www.fractalart.gr

«Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τη χαρά που νιώθω και την απέραντη ευγνωμοσύνη. Αυτό ήθελα πάντα, να έχω μια δουλειά, να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου. Όλοι οι συνάδελφοι μου στην εταιρεία, μου συμπεριφέρονται άψογα και κάθε πρωί στις 6 που πιάνω δουλειά, ξεκινάω με μεγάλη όρεξη και χαρά»

«Μια ανησυχία και μια αγωνία η αλήθεια είναι ότι την έχω. Όχι για όσο δουλεύω. Αλλά για το διάστημα των χειρουργείων και της αποκατάστασης. Μόλις τα τελειώσω, με τη βοήθεια όλων όσων συνεχίζουν να με στηρίζουν, δεν θα έχω να φοβάμαι τίποτα, γιατί έχοντας τη δουλειά μου, θα έχω και τη ζωή στα χέρια μου…».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Θύμιος Μπουγάς στην εφημερίδα Πρωινή, επανέλαβε για μια ακόμη φορά πόσο ευγνώμων είναι στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του και απέδειξε ξανά το μεγαλείο της ψυχής του.

🌷Ένας άνθρωπος που χλεύασαν, εκφόβισαν, ανάγκασαν σε φυγή, έχει πια μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ακόμη δεν το μόνο που μοιράζει είναι γλυκιές κουβέντες και ματιές. Η κακία και το μίσος ορισμένων δεν τον άγγιξαν και ο Θύμιος επιστρέφει στην κοινωνία μόνο καλοσύνη.
———
📸Εφημερίδα Πρωινή | Via-Maria Giannoutsou | www.fractalart.gr

Fractal

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.