«Μεγάλωνα μόνη 4 παιδιά ενώ πάλευα με λεύκη και καρκίνο μέχρι που έβγαλα τα «σκουπίδια» από τη ζωή μου»

3778
https://www.ipliroforia.gr/

Την μεταφέρουμε αυτούσια:

«Παλεύοντας με ότι πιο παράλογο σε καταστάσεις μέσα σε γάμο, με αυτόανοσο στα 31 (λεύκη) και επιδείνωση με καρκίνο στομάχου εντέρου 3 στάδιο και 6 μήνες ζωής στα 42-43 . Μάνα 4 παιδιών ανηλίκων τότε. 6 στο σύνολο έχασα δυο.

Παναγιώτα Πατακιά

Επέλεξα να πάρω την εξής απόφαση στη ζωή μου και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας. Έχοντας θάψει αρκετούς θείους, φίλες από αυτά ,εκείνη την εποχή, περνώντας ζόρικα πολλές μέρες αφού ο πόνος ήταν συντροφιά μου βουβή. Να μην κάνω τίποτα από χημικά και να βγάλω τα σκουπίδια από παντού ακούγοντας μόνο εμένα. Και δουλεύοντας από μέσα προς τα έξω γιατί…νους υγιής εν σώματι υγιή Ιπποκράτης.

Και μετά 8 μήνες σχετικής αποθεραπείας, άρχισα να ζω ανεξάρτητα αλλά μακριά από τα παιδιά μου γιατί λόγω οικονομικής βίας κι όχι μόνο. Προτίμησα να πεινάσω εγώ κι όχι τα παιδιά μου μιας κι είναι αδίστακτος και το λέω με επιείκεια..

Αληθινή ιστορία: Πάλευα με λεύκη και καρκίνο ενώ μεγάλωνα μόνη 4 παιδιά. Ώσπου έβγαλα τα «σκουπίδια» από τη ζωή μου

Φέτος τα Χριστούγεννα πήρα το καλύτερο δώρο!!

Ενώ ήμουν έτοιμη για δυο χειρουργεία, οι πόνοι ήταν αφόρητοι πια, πήγαινα για έναν πολύποδα στις φωνητικές και αφαίρεση στομάχου. Κι ότι άλλο είχε πάρει την κατηφόρα μιας και δεν έκανα τίποτα από αυτά χρόνια. Μόνο βιταμίνες, διατροφή και ψυχική ηρεμία και όλα αυτά εν μέσω καταστάσεων και πόνων..

Η συγκλονιστική συνέχεια της αληθινής ιστορίας

Και βρήκε πεντακάθαρα τα πάντα με τη μόνη διαφορά ότι είχα πλέον μισό στομάχι και φαινόταν μια ουλή… νόμιζε ότι έχω κάνει επέμβαση για να χάσω κιλά. Την προηγούμενη ήταν της Αγίας Αναστασίας. Έκανε το θαύμα της δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς…

Αλλά κι η κάθαρση του εαυτού μας βοηθάει να είμαστε υγιής σε όλα τα επίπεδα κι ιδίως της ψυχής μας που το να νιώθεις καθαρός δεν μετριέται με τίποτα.

Αυτό με έσωσε στην ουσία…

Η λεύκη φεύγει σιγά σιγά όμως με άλλαξε σε πολλά αφού βίωσα πολλά από τους άλλους αλλά και έχω όπως τη λένε, τατουάζ της φύσης…»

Πηγή:https://www.ipliroforia.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.