Διευθυντής Γυμνασίου σε καθηγήτριες: «Είσαι τεμπέλα», «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο»!

340
www.rosa.gr

“Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του και απαιτούμε να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διαγραφή του από τη Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας”


Μια απίστευτη και σοβαρή καταγγελία έφτασε στην efsyn.gr για διευθυντή Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ψήφισμα – καταγγελία της Γενικής Συνέλευσης της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, ο διευθυντής του 56ου Γυμνασίου Αθήνας, προχώρησε, κατά την ομιλία του στη συνέλευση των εκπαιδευτικών, σε σειρά αδιανόητων θέσεων και χαρακτηρισμών ενάντια σε συναδέλφους του εκπαιδευτικούς, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά τους, αλλά και το κοινό αίσθημα της συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε συνάδελφο, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, είπε ότι «τον έδιωξε κλωτσηδόν από το σχολείο του» και απείλησε να το ξανακάνει. Απευθυνόμενος σε συναδέλφισσα, τη χαρακτήρισε τεμπέλα, ενώ σε έτερη συναδέλφισσα είπε «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο».

Το ψήφισμα – καταγγελία της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης της Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας (17/01/2023)
H Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Επαμεινώνδα Νικολόπουλου, διευθυντή του 56ου Γυμνασίου Αθήνας και υποψηφίου της ΔΑΚΕ, ο οποίος προχώρησε κατά την ομιλία του σε σειρά αδιανόητων θέσεων και χαρακτηρισμών ενάντια σε συναδέλφους και συναδέλφισσες, προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπειά τους, αλλά και το κοινό αίσθημα της συνέλευσης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε συνάδελφο, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, είπε ότι «τον έδιωξε κλωτσηδόν από το σχολείο του» και απείλησε να το ξανακάνει. Απευθυνόμενος σε συναδέλφισσα, τη χαρακτήρισε τεμπέλα, ενώ σε έτερη συναδέλφισσα είπε «δεν πας να πλύνεις κανένα πιάτο».

Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά του και απαιτούμε να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διαγραφή του από τη Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Η Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ Αθήνας

Πηγή: www.rosa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.